vad är en protes?

En protes är en av människan skapad anordning utformad för att ersätta en saknad kroppsdel. Proteser finns i många olika att möta efterfrågan på olika kroppsdelar, olika nivåer av aktivitet och olika priser

Övre Limb protetik

Protetik i armen är indelade i hand och armbåge protetik. Enligt American Society for Surgery av handen, får konstgjord händer ge patienter med förmåga att gripa föremål, eller de kan förlänga en försvunnen finger. Elbow protetik kan ge patienter med en ledad armbågsleden.

Lägre Limb protetik

Lägre lem protetik är indelade i över-the-knee och below-the-knee-enheter. Det Amputee Coalition of America sägs att tillgängliga mekanismer och material för dessa protetik omfattar vätska hydraulik, mikroprocessorer, enkla gummi och trä, grafit och mycket mer. Konstgjord ben ger den stabilitet som krävs för patienter att stå och gå.

Andra proteser

The American Society of Ocularists anger att de flesta konstgjorda ögon består av ett glas implantat i ögonhålan, med det färgade ögat lagret placeras under ögonlocket.proteser och konstgjorda tänder ger patienterna möjlighet att konsumera ett bredare utbud av livsmedel, som ofta förbättrar närings-och känslomässig hälsa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.