holistisk botemedel för platta ansikts mullvadar & vårtor

Platta födelsemärken och vårtor kan visas som fula, något förhöjd utväxter i ansiktet. American Academy of Dermatology (AAD) säger att eftersom vårtor är i allmänhet ofarliga, är holistisk behandling för dem lämpliga ibland, men mullvadar kan kräva kirurgiskt avlägsnande

Orsaker

orsakas av humant papillomvirus (HPV), som påverkar det översta lagret av huden, flata ansiktsbehandling vårtor sprider sig till andra delar av kroppen om inte helt borttagna. Platt ansiktet mol följd av ärftlighet eller i vissa fall, solexponering. Om inte elimineras helt under behandlingen, kan vårtor återkomma ungefär samma plats som den ursprungliga vårtan, säger AAD. Rör inte vårtor för att förhindra spridning av viruset till andra delar av huden.

Holistiska lösningar

Använd tea tree-olja direkt på ansiktet mullvadar och vårtor dagligen för att eliminera dem. Enligt en undersökning av P. Schnitzler, K. Schön, och J. Reichling, som offentliggjordes i april 2001 års utgåva av "Pharmazie," tea tree-olja är antivirala egenskaper behandlas effektivt många stammar av herpesvirus, inklusive vårtor. Det kan ta flera veckor av användning innan resultaten visas. Direkt användning av antivirala äppelcidervinäger behandlar vårtor och födelsemärken på grund av dess alfa-hydroxy syror. Det löser fetthaltiga avlagringar på hudens yta på grund av den naturligt förekommande äppelsyra och ättiksyra, enligt jorden Clinic.

Överväganden

Både tea tree olja och äppelcidervinäger är naturliga alternativ till over-the-counter behandling metoder för vårtor och födelsemärken, men inte alltid lyckas i deras användning. Uttaget kan kräva ett besök till läkaren. Försök att behandla både ansikts vårtor och mullvadar hemma i ett helhetsperspektiv, men har ovanliga eller irriterad mullvadar granskas av en hudläkare för att förhindra melanom från utvecklingsländer (en dödlig hudcancer), enligt AAD. Försök aldrig att raka av en mullvad själv, och har cancerogena födelsemärken bort av en hudläkare, säger AAD.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.