besök på kardiologen

Patienter som besöker en kardiolog söker diagnos eller behandling för sjukdomar i hjärta och kärl. Under mötet kan patienter räkna med att svara på frågor om medicinsk historia och genomgå en fysisk undersökning

Överväganden

Ge din hjärtspecialist med sjukförsäkringsuppgifter och namnen på dina andra vårdgivare. Gör en lista över alla receptbelagda mediciner, over-the-counter rättsmedel och kosttillskott du tar. Ta med behållare, om du kan, och också vidta exemplar av senaste medicinska provresultat. Låt din läkare vet om du lita på någon medicinsk utrustning som en pacemaker, rekommenderar CardioSmart.

Frågor

hjärtspecialist kommer att fråga om din sjukdomshistoria och livsstil, samt medicinsk historia av nära familjemedlemmar, särskilt De som har upplevt hjärt-problem. Hon kommer också att be dig att beskriva dina symtom. The Cleveland Clinic rekommenderar att du förbereder frågor inför tid att fråga läkaren.

Examination

Du kommer också att genomgå en läkarundersökning, som inkluderar lyssna till ditt hjärta och lungor, tar blodtryck och puls, och kontroll av svullnad i armar och ben.

Effekter

Din kardiolog kan rekommendera uppföljning möten, hänvisa till annan specialist eller beställa prov eller medicinska ingrepp baserat på dina symtom, sjukdomshistoria och resultaten av sin undersökning, säger Cape Fear kardiologi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.