hur du kan trösta ömmande fötter efter en lång dag

Stående hela dagen för arbete eller spel kan öka inflammation eller irritation i fötterna. Tassarna att svälla vid trötthet, vilket innebär att du kan ha svårigheter att gå eller ta bort dina skor. Lyckligtvis är snabb och enkel lättnad för ömmande fötter. Relief kan ske i form av över receptfria produkter eller naturläkemedel
1.
Höj dina fötter för att lindra svullnaden. Ligger i sängen eller på soffan och placera ett par kuddar under benet för att höja dina fötter. Håll fötterna upp ovanför hjärtat att minska svullnad och smärta.
2.
Applicera en kylklamp. Ta ett paket djupfrysta grönsaker från frysen eller använda en kylklamp att lugna ömmande fötter och stoppa inflammation. Förvara kall kompress på plats för upp till 20 minuter.
3.
Använda värme för att minska inflammation och lugna obehag. Applicera en varm trasa eller värmedyna på fötterna, eller sitta i ett varmt bad efter en lång dag för att hjälpa slappna av musklerna och minska smärta.
4.
Massera försiktigt fotkräm i huden av dina fötter. Ge dig själv en snabb massage för att öka blodflödet och minskar ömhet. Mentol fotkrämer finns på apotek för att lugna trötta, ömmande fötter.
5.
Ge dina fötter en paus. Mul smärta kan stråla upp benen och i ryggen. Låt dina fötter återhämta sig efter en lång dag. Plan för att stanna kvar i ett stillasittande, antingen vila i sängen eller i en stol, för att minska obehag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.