hur man återföds ständigt skadat hår

Friska, långt hår kräver omsorg. Och eftersom hår är ömtåligt, rutinmässiga processer, t. ex. ansökan kemiska plattänger och hårfärg, kan försvaga hårstrået och resultera i brott och andra typer av skador. Förnybara hår efter skadan tar tid. Reparera skador och förbättra tillståndet i håret är avgörande för att vända trillar och slutar split. Med lite omsorg, kan du uppnå långa, flytande lås
1.
Overcome brister för att hjälpa håret att växa igen. En ohälsosam kost kan påverka ditt intag av essentiella näringsämnen. Ta vitamintillskott för att öka din hälsa och öka hårväxten. Kosttillskott med betakaroten, B-komplex, folsyra, zink och E-vitamin kan hjälpa till att bekämpa brister och växa hår.
2.
Ge din hårbotten massor av stimulans till ökad tillväxt. Gnugga hårbotten med fingrarna eller händer dagligen kan öka blodcirkulationen. Adekvat cirkulation hjälper näringsämnen resa till hårbotten och aktiverar hårsäckarna.
3.
Ät protein för att stärka håret. Hår behöver protein för att trivas och växa. Ät mycket kött som kalkon, tonfisk och lax samt ägg, mejeriprodukter och nötter.
4.
Använd proteinbaserade hårprodukter för att reparera skador. Köp inte slumpmässiga schampo och balsam håret. Besök en skönhet leverans butik eller frisersalong och köpa ett protein schampo och protein balsam. Använd regelbundet och så instrueras att vända hår skador och återföds ständigt hår.
5.
Utveckla en hälsosam sömn. Vila och sömn kan ha en positiv inverkan på hårväxt, säger Hair Boutique webbplats. Få mellan sju och nio timmar varje natt.
6.
Gå naturliga och begränsa värme. Undvik kemikalier och färgämnen, medan reparation och förnybara hår. Starka kemikalier kan orsaka ytterligare skador. För att stoppa spridning och brott, försök att använda värme, såsom den från en fön eller uträtning järn, endast när det behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.