hur man löser urinsyra

Den mänskliga kroppen producerar urinsyra när det bryts ned andra ämnen, oftast puriner. Den urinsyra produceras oftast löser in i blodet och flyttar till njurarna. I njurar, urinsyra överföringar i urinen och oftast lämnar kroppen i urinen. Men om du förbrukar för mycket purin eller din kropp overproduces urinsyra kan Syraformen till kristaller och deponering i lederna och orsakar gikt eller skapa stora kristaller i njurarna, även känd som njursten
1.
Konsumera mellan 80 och 96 oz. vatten varje dag. Denna uppgår till mellan 10 och 12 doseringsmått full av vatten. Vattnet spolar urinsyra kristaller ut ur kroppen genom att öka frekvensen med vilken du kissar.
2.
Tillsätt 1 /2 tsk. bakpulver till varje kopp vatten du dricker. Du kanske måste hålla näsan att tolerera den bittra och sprudlande smak, men alkaliniteten i bakpulver reser till dina njurar och lös upp avlagringar av urinsyra redan formas till kristaller.
3.
ta vitamintillskott varje dag för att bryta ner befintliga urinsyra kristaller och förhindra reformation. Hälsa Guidance. org föreslår att konsumera extra C-vitamin eller ta kosttillskott C-vitamin hjälper kroppen att lösa upp urinsyra snabbare. Dessutom föreslår Hälsovägledning att folsyra tillskott bidra till att minska urinsyra nivå i kroppen. Medicinsk personal vid gikt behandlats med naturliga Medicine tyder på att vitamin A som också lägre urinsyranivåerna.
4.
Använd växtbaserade kompletterar att kontrollera urinsyra nivå i kroppen. Alfalfa gräs ger en rik källa av näringsämnen och mineraler som dramatiskt lägre urinsyranivåerna.
5.
Undvik mat och mediciner som kan orsaka din kropp att öka produktionen av urinsyra. Förbrukar mindre av livsmedel som innehåller mycket purin nivåer, som omfattar lever och njurar av andra djur, bönor, ansjovis och alkohol. Dessutom bör du undvika och ersätta läkemedel som acetylsalicylsyra som blockerar njurarna från att bryta ner och lösa upp urinsyra i urinen.

Tips och varningar


 • Tala med din läkare om dessa åtgärder befriar inte symtom på hög urinsyra nivåer. Din läkare kan förskriva läkemedel som hjälper lösa urinsyra och minska framtida uppbyggnaden av kristaller.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.