hur man rengör gula tånaglar

Ta väl hand om dina tånaglar ska vara en del av din totala hälsa och välbefinnande rutin. De flesta vet att en del av att ta hand om dina tånaglar är att se till att de är klippta med några veckor eller så. Men för vissa människor, kan det finnas mer än så. Till exempel kanske du upptäcker att du har en betydande gulfärgning av tånaglarna. Gul tånaglar och andra problem kan orsakas av svampar, bakterier och bakterier som du stöter på genom dagliga livet. Det kan också orsakas av nagellack som inte har avlägsnas korrekt. Ordentlig rengöring kan hjälpa till att förhindra tånagel problem

Rengör naglar som är gul från Fungus


1.
Använd varmt vatten och en mild tvål för att rengöra dina fötter och tånaglarna. Du bör endast behandla gulnande frågan en gång dina fötter är väl rengjorda.
2.
Torka fötterna noggrant med en ren badhandduk. Svampar som kan orsaka gula tånaglar kan frodas i fuktiga platser, så se dina fötter är helt torra, speciellt mellan tårna, efter tvätt.
3.
Applicera en vätska eller kräm tånagel svampdödande utvärtes läkemedel. Dessa produkter är tillgängliga över disk på apotek, eller du kan få ett recept från din fotvårdsspecialist eller allmän läkare. Denna typ av medicin kommer att lindra den gula färgen på din tånaglar.
4.
Ta på rena strumpor när du är klar med rengöringen dina tånaglar och fötter. Smutsiga strumpor kan innehålla smuts och bakterier som kommer gula dina tånaglar.

Rengör naglar som är gul från Nail Polish


1.
Ta bort alla nagellack med spik polish remover. Skrubba dina tånaglar med en nagellack borste för att avlägsna så mycket av den gula färgen som möjligt.
2.
Göra en pasta av 1 msk. citronjuice och 1 msk. bakpulver under omrörning tillsammans.
3.
Placera en droppe av pasta som du har gjort på mitten var en av dina tånaglar. Buff klistra in den naglarna en gammal tandborste och skölj sedan av pastan när du är klar.
4.
Gnugga tandkräm på dina tånaglar om det finns någon gul färg kvar. Detta kommer också lägga glans till dina tånaglar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.