naturliga botemedel för platta hand vårtan

En vårta är en liten tillväxt som orsakas av en virusinfektion i det översta lagret av huden. Oavsett den tekniska definitionen, kan vårtor vara försvårande och pinsamt. Ett socialt stigma bifogas de ringa vårtan, varför du kanske vill utrota dessa irritationsmoment så snabbt som möjligt.

Platta vårtor

Flat krig tenderar att vara mindre och smidigare än andra vårtor. De är oftast färgen på personens kött eller rosa med platta toppar. De vanligtvis finns på händerna, men de riskerar att förekomma någonstans, tillsammans med andra typer av vårtor.

Naturlig Behandling Enligt University of Maryland Medical Center, kan vårtor behandlas på flera sätt, bland droger, frysning, laser och kapning. Men många människor föredrar naturliga alternativ till dessa mer invasiva, och kostsamma, metoder. Ett sådant alternativ är att skära en bit bananskal och tejpa över den felande området innan du går till sängs. Du kan också täcka den med en tunn skiva rå vitlök tillsammans med en beläggning av ricinolja. I båda fallen skulle du fortsätta denna praxis varje natt för upp till tre veckor. Du kommer att märka vårtan gör svart som det börjar att dö.

Natural Förebyggande

Du kan förhindra vårtor från att komma tillbaka genom att följa några hälsosamma äter riktlinjer, enligt University of Maryland Medical Center. Börja med att eliminera alla livsmedel som orsakar en allergisk reaktion. Äter mat som innehåller mycket B-vitamin och kalcium såsom mandel, bönor, spenat, grönkål och grönsaker havet. Du bör också äta frukt som innehåller mycket antioxidanter, såsom blåbär, körsbär och tomater. Undvik raffinerade livsmedel såsom vitt bröd, pasta och socker. Eliminera koffein och få mer motion är andra naturliga sätt att förhindra en upprepning av vårtor, vare platt eller någon annan sort. Akupunktur är också känt för att stimulera immunförsvaret och kan förebygga vårtor.

Orsaker

Vårtor är gemensamma humant papillomvirus, eller HPV Enligt FamilyDoctor. org, är sannolikheten för vårtor ökar om din hud är skadats eller ditt immunförsvar är försvagat. Det är också möjligt att passera vårtor mellan människor. Detta kan inträffa om någon vidrör en vårta eller använder objekt som har hanterats av någon annan som har vårtor. Familj Doctor. org konstaterar också att när de avlägsnats, de flesta vårtor är inte troligt att återvända. Om de gör, konsultera en läkare för att diskutera alternativa behandlingsmetoder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.