Hur jämför jag priserna receptbelagda medicin?

Eftersom priset på receptbelagda läkemedel ökar, blir det allt viktigare för konsumenterna att se till att de priser som de betalar för läkemedel är att gå industrin takt och inget mer. Det finns flera resurser som konsumenterna kan vända sig till jämföra priserna på receptbelagda mediciner och avgöra vilka läkemedel som är de billigaste och mest effektiva för deras behov
1.
Se till att du diskutera dina ekonomiska begränsningar med din läkare eller vårdpersonal förskrivning dig medicin. Fråga om du kan förskrivas ett läkemedel liknande effekter men billigare. Många läkare kommer att arbeta med patienter att förskriva generiska läkemedel eller läkemedel som är billigare om du röst dina problem.
2.
Sök på Internet databaser som pharmacychecker. com eller healthpricer. com. Dessa fria databaser har omfattande sökfunktioner som ger upp aktuell information om hur mycket en receptbelagd medicin som kostar på olika leverantörer, beroende på dosering och land försäljning.
3.
Ring apotek i stormarknader eller butikskedjor, som Wal-Mart och Target. Dessa apotek bär ofta generiska receptbelagda mediciner till överkomliga priser, vissa receptbelagda mediciner är så låga som $ 4 och med 2010
4
Jämför priset mellan online försäljare och stormarknaderna. . . Ta hänsyn kostnader hänsyn frakt, om du planerar att beställa läkemedel online. Kom också ihåg att din läkare kommer att behöva kalla in ett recept, eller måste du faxa ett recept till online försäljare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.