vad som är i gas medicin?

De flesta människor, någon gång, kommer FROSSA i en favorit mat eller äter ett livsmedel som inte håller med deras matsmältningssystem. Detta resulterar ofta i gas, vilket skapar uppblåsthet och obehag i hela magen och nedre delen av buken. Det finns många mediciner som finns tillgängliga för att lindra dessa symtom, och de flesta innehåller beståndsdelen simetikon

Orsaker Gas

Vissa personer utvecklar alltför tarmluft bara genom att äta för mycket i ett sammanträde. Andra människor har känslighet för särskilda livsmedel, såsom laktosintolerans. I dessa fall kan konsumtion av även en liten mängd av de störande mat ge gas. Om du precis har ändrat din kost för att inkludera fiberrika livsmedel, detta kan orsaka även gas. Fiberrika livsmedel är ett hälsosamt val, men se till att gradvis öka din kostfiber nivåer för att minimera gas och väderspänning.

Innehåll

Standard over-the-counter gas medicinen vanligtvis innehåller simetikon som aktiv substans. Simetikon hjälper till att eliminera gasbubblor från matsmältningssystemet. Det rockar bubblorna, minskar deras ytspänning och ger dem möjlighet att pop lättare. Medicineringen innehåller också inaktiva ingredienser såsom smaker, karamellfärg, och olika tandkött och /eller gelatin för textur. Beroende på dina inställningar kan du köpa tuggtabletter, swallowable gelcaps, eller ett barns flytande formel.

Andra användningsområden

simetikon, och har förmåga att bryta ner bubblor lättare, används i ett fåtal andra medicinska situationer. Det minskar symtom på kolik hos spädbarn, troligen genom att minimera sin gas smärta. Läkare använder också simetikon när de behöver placera ett endoskop ner en patients hals, eftersom simetikon bryter några bubblor, rensa visuella vägen till förfarandet.

Biverkningar

Så länge du tar denna medicin som föreskrivet av din läkare eller du följer instruktionerna på over-the-counter bipacksedeln bör det inte finnas några biverkningar. Som med alla mediciner, om du är gravid, rådgör med din läkare eller apotekspersonal innan den fattar simetikon. Dessutom kanske tala med din läkare eller farmaceut om interaktion simetikon har med nuvarande mediciner du tar.

annan gas Rättsmedel

Om du föredrar att ta en mer naturlig väg för att lindra din gastrointestinala problem, prova smuttar på en kopp pepparmintste. Peppermint olja har en lugnande effekt på mag-tarmkanalen, men det kan förvärra problem sura uppstötningar. Hälsokost butiker säljer även aktivt kol tabletter som du kan ta före och efter måltider för att hjälpa någon kroniska problem. Men om symtomen orsakas av en underliggande kroniska fråga som ett sår eller laktosintolerans är det bäst att behandla detta orsaken snarare än att ständigt behandla dina symtom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.