hur man använder Epsom salt för sårvård

Epsom salt har använts medicinskt i hundratals år. Salterna kommer från ett material i jorden som kallas dolomit, som är rikt på magnesium sulfat. Substansen kom av namnet på Epsom salt eftersom materialet var destillerad från vatten nära Epsom, England. "Salt" del av namnet syftar på den kemiska strukturen av substansen. Epsom salt har många användningsområden, men som en medicin är det används för att behandla hjärtarytmier, autism, matsmältningsproblem, fibromyalgi, benskörhet, sår och hudutslag.
1.
Använd Epsom salt i en lugnande bad. Saltet har antiinflammatoriska egenskaper som är särskilt användbara i efter kirurgi sår i extremiteterna. Omkring en fjärdedel-kopp per 1 liter vatten upplöst i varmt vatten är den vanligaste behandlingen. Den kan också användas för att hjälpa klåda och skador i samband med herpes och bältros.
2.
Köp Epsom salt i gelform för att hjälpa fibromyalgi, en sjukdom som kännetecknas av utbredd smärta i muskler , ligament och senor, och benskörhet, en gallring av benvävnad som skapar smärta och ömhet. Anekdotiska bevis från användare påstår att Epsom salt i gelform hjälper värk och obehag av dessa två villkor. Gelen form kan köpas på apotek, i hälsokostbutiker eller på nätet.
3.
Ansök Epsom salt att torka kokar och bölder. Epsom salt har torkning egenskaper som kan vara till nytta i uttorkning av sår. Tillämpa ett grötomslag av Epsom salt kan också hjälpa behandla finnar och akne, och hjälper till att avlägsna pormaskar.
4.
Använd EPSOMSALT för mul sårvård, som rådde på James River Foot ; Ankle Center webbplats. EPSOMSALT har en naturlig lugnande och anti-inflammatorisk effekt på inåtväxta naglar och på sår från fotkirurgi. Rådgör med din fotvårdsspecialist om efter operation vård. Ömma fötter är lättad av Epsomsalt bad. Huden absorberar magnesium, vilket lindrar värkande muskler och vävnader.
5.
Prova Epsom salt istället för aktuell antibiotika krämer. Överanvändning av antibiotika blir ett bekymmer för många människor, så försök en Epsom salt suga på såren istället att stoppa smittan. Ett bad av en halv kopp per liter vatten, fyra gånger om dagen, kommer att dra infektion av en ytlig såret. Om såret inte förbättras inom två till tre dagar, se din läkare för ytterligare vård
6
Rita en spillra med Epsom salt -. . Särskilt i fingrar och tår som är lättast att hålla nedsänkt i lösningen. Blötlägg området i en halv kopp Epsom salt upplöst i vatten. Epsom Salt Rådet säger att det kommer mjuka upp huden runt splitter och torka området tillräckligt för att du lätt kan dra splitterskydd ut.
7.
Blötlägg brinner i Epsom salt. Omkring en fjärdedel-kopp per liter vatten i 10 minuter som en blöt hjälper torr blåsor och lindrar smärta. Epsom salt är mild antiseptisk åtgärder hjälper till att hålla brännskador från att bli smittade. Bränn sårskorpor läker snabbt utan ärrbildning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.