hur man identifierar en kapsel piller i antal och färg

Få saker orsakar mer ångest än att ha receptbelagda läkemedel får skiljas från sina märkta behållare. Hur vet du vilken drog är vilka och hur mycket skall man ta? Identifiera ett piller i antal och färg är lätt att göra, tack vare resurser som utvecklats av myndigheter, läkemedels-webbplatser och referenser som finns i ditt lokala bibliotek
1.
Rådfråga din läkare eller apotekspersonal. Det enklaste sättet att identifiera ett piller är att ta det till din läkare eller till apoteket i tjänst på apoteket. Antingen läkare eller farmaceut kommer att kunna identifiera piller med referensmaterial eller genom att slå upp recept som du har angett. Tala om för din läkare eller farmaceut vilka förutsättningar du kan ha också kommer att hjälpa honom att identifiera drogen.
2.
Sök efter ditt piller använder online resurser. Webbplatser som utvecklats av statliga organisationer eller av farmaceutiska databaser är optimala val för att identifiera ett piller. National Institutes of Health har en lista över resurser från NIH pillerburk att Food and Drug Administration verktyg för att identifiera läkemedel med form, färg eller avtryck (se länkar i Referenser). Du kan söka dessa medel från någon av de piller kännetecken, eller kan du bläddra bland foton på piller för att hitta ditt piller. Online piller identifierare som Drugs. com verktyget kan du söka efter piller baseras på en mängd olika egenskaper.
3.
Besök din lokala offentliga eller medicinska biblioteket och identifiera dina p-piller med en hänvisning kopia av läkarnas Desk Reference (PDR). PDR innehåller information om varje läkemedel som finns på marknaden, färgbilder på de piller finns i centrum av boken, som du kan bläddra att hitta en matchning för dina piller.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.