rättsmedel för stelhet i knäleden

Ledgångsreumatism, reumatoid artrit och artros är vanliga orsaker till knä varit tillsammans med tendinit och bursit. Dessa villkor, liksom skador knä, orsakas av inflammation i knäleden. Det första steget i att minska smärta och förhindra ytterligare skador är att eliminera inflammation. Inflammationen orsakar skada på det gemensamma, och denna skada orsakar mer inflammation

Mediciner

Icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel används för att minska inflammation i knäet och eliminera smärta. Dessa läkemedel är inte utan biverkningar, och de får inte ha möjlighet att kontrollera din smärta och inflammation om den är allvarlig.
Fråga din läkare om ett recept-styrka NSAID om over-the-counter produkterna inte kontrollera din smärta. Läkaren kan rekommendera andra behandlingar för din inflammation om dessa mediciner inte hjälper.
analgetika som paracetamol kan kanske lindra smärtan av inflammation. Dessa mediciner kommer inte att minska din inflammation, men de kan få dig att den punkt där sjukgymnastik är möjligt.

Elevation och Ice

Ice är ett av de enklaste lösningar för inflammation. Placera en kylklamp i de drabbade knät i ca 20 minuter och samtidigt hålla benet högt.
Höjd hjälper en öm, stel knä genom att tillåta bebyggt vätska för att flöda ut ur området. I kombination med isen pack, kan det minska inflammationen tillräckligt för att få ditt knä flyttar igen.

Motion

Sjukgymnastik kan vara det sista du tänker på, men verksamheten kan lindra din smärta. Om smärtan är akut, vänta tills den försvinner innan det inleder sjukgymnastik.
Knät träningsprogram kommer också att stärka musklerna i lår och hamstring som stödjer knäleden. Öka din muskelstyrka i dessa områden hjälper ta del av trycket från knäleden.
Börja långsamt och arbeta på rörelseomfång. Övningar som förbättrar rörelseomfång omfatta dem som hyperextend knäet. Sitt med benet rakt framför dig och din fot stödd på en kudde eller en kudde. Använd foten att förlänga knä av avkopplande och pekar tårna uppåt.
Diskutera övning med din läkare innan du påbörjar ett program. Fots och använder knät kan lindra stelhet och inflammation. Läkaren kommer att berätta vad du säkert kan göra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.