Hur du tar kinin piller

Kinin är ett läkemedel som vanligen används för att behandla malaria. The Food and Drug Administration har förbjudit försäljning av alla icke-godkända märken av kinin-finns det för närvarande endast en godkänd varumärke på marknaden för användning vid behandling av malaria (Qualaquin, 324 mg kapslar). Även kinin piller är ibland tillgängliga på Internet för behandling av andra villkor, såsom kramp i benen, ska du inte ta alla märken utom de godkända varumärke, och endast för behandling av malaria som ordinerats av en läkare. Kinin har en lång lista med allvarliga biverkningar, missbruk av drogen kan leda till utveckling av allvarliga komplikationer eller dödsfall.

Med kinin piller


1.
Ta två 324 mg kapslar Qualaquin oralt tre gånger dagligen i upp till sju dagar, om de föreskrivna. Läkaren kommer att ordinera en bestämd längd som du bör ta kinin. Även om du kan ta kapslarna med mat eller på fastande mage, med drogen med mat minskar magbesvär.
2.
Ägna särskild uppmärksamhet i den förteckning över läkemedel för att undvika att din läkare ges till dig. Kinin piller interagera med mycket droger och orsaka allvarliga biverkningar. Enligt FDA och den kliniska studier som ursprungligen gjorts för att stödja godkännande av kinin, några av de vanligaste typerna av läkemedel som kinin interagerar med omfatta vissa typer av antidepressiva, antacida, vissa typer av antibiotika, hostmediciner, statiner, läkemedel som behandlar refluxsjukdom eller halsbränna, hjärtrytm medicin, kramper droger, droger som behandlar psykiska sjukdomar och antinausea mediciner.
3.
ta läkemedlet hela den föreskrivna tid. Du kommer vanligtvis börjar må bättre inom en eller två dagar och se symptomen avtar. . Fortsätta att ta läkemedlet så länge som läkaren ordinerat
4
Ring din läkare omedelbart om du upplever några allvarliga biverkningar, inklusive snabba eller fladdrande hjärtslag, bröstsmärtor, svag eller ytlig andning, andningssvårigheter eller problem med syn eller hörsel.

tips och varningar


 • The Food and Drug Administration har förbjudit försäljning av alla märken av kinin utom Qualaquin, och har inte godkänt användningen av kinin för behandling av någon andra villkor än okomplicerad malaria infektion. Kinin piller från någon annan källa än en förskrivande läkaren får inte innehålla samma nivåer av aktiva ingrediensen eller följer samma doseringsanvisningar. Tala med din läkare om du har frågor eller behöver mer information om ditt recept för kinin.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.