håravfall behandling för vuxna

Några vuxna, främst män, drabbas av håravfall när de blir äldre. Detta kan behandlas på många olika sätt, men framgången beror på individen. Konsultera en läkare för att ta reda på vilka håravfall behandling är bäst för dig

Krämer och skum

Den vanligaste formen av behandling för håravfall är krämer och skum som appliceras på det drabbade området hårbotten. Den är billig, och ny hårväxt bör ses i 12 veckor.

oral medicin

Drogen finasterid är ett piller som kan tas dagligen för att minska manligt håravfall. Ny hårväxt inte kommer att ses under ett par månader efter att ha tagit sin medicin.

Kirurgi

Om mediciner har liten eller ingen effekt, är hår transplantationskirurgin ett nytt alternativ för män som har upplevt allvarliga håravfall. Även om graden av framgång är hög, hår transplantationskirurgin dyr och smärtsam.

Ny Frisyr

Ibland tar det för att dölja pinsamma håravfall är rätt frisyr. Michael Jordan går för renrakade utseende och drar bort det med klass. Om din skallighet är mindre, en kam-over kan fungera alldeles utmärkt som en täckmantel för kala fläckar.

Peruker

Peruker och löshår är för män som har upplevt betydande håravfall och ändå vill idrotten i ett högt av hår. Alla färger och stilar finns tillgängliga, men du bör välja en peruk som påminner om ditt eget hår (det kommer att se mer naturligt på detta sätt).


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.