hemlagad förberedelser för mjäll kontroll

Den ihållande, kliande och flagnande vit snö förknippas med mjäll är irriterande i bästa och pinsamt i värsta fall. Det visar upp oväntat och yttrar sig med kontrollampa tecken på axeln området dina kläder. Håll mjäll borta genom att försöka några hemlagad mjäll rättsmedel

orsaker till mjäll

Vem som helst kan få mjäll, även de som utövar utmärkt grooming vanor. Mjäll uppstår när du har en fet hårbotten och ett överflöd av organismen Malassezia furfur. Det finns flera misstänkta när det gäller överväxt av Malassezia furfur. Det kan hända om du genomgår en mycket stress, om du har ett försvagat immunsystem eller om du lider av en sjukdom. Andra syndarna inkluderar hormonella förändringar, neurologiska sjukdomar och ökad oljeproduktion. Det kan även vara orsakade av överanvändning av vissa hårprodukter.

Hemlagad Mjäll Solutions

Gör din egen mjällschampo i några få enkla steg. Blanda en liten mängd, ca 1 /4 kopp av ditt vanliga schampo med malda kryddnejlikor, äppeljuice, äppelcider extrakt och springa extrakt. Lägg små mängder av de övriga ingredienserna. Använd inte ett schampo som innehåller ett balsam eller en som är framtagen för fett hår. När blandningen är väl blandad, schamponera håret som vanligt. Du kan spara schampo i kylen i upp till tre dagar.

Äppelcidervinäger i schampo kommer att döda alla bakterier och hjälpa till att återställa syra /bas balansen i hårbotten. Om du vill kan du använda äppelcidervinäger i sin rena form. Bara häll ett par matskedar ättika i handen och vända sig direkt till hårbotten området. Låt äppelcidervinäger att stanna kvar i håret i 30 minuter till tre timmar. Använd ditt vanliga schampo och balsam och stil som vanligt.

Trade äppelcidervinäger i för citronsaft om lukt är ett stort bekymmer. Citronsaft fungerar på samma sätt som äppelcidervinäger. Både hjälpa till att återställa den kemiska balansen i hårbotten. Applicera citronsaft direkt till hårbotten och låt den för att ställa en stund före schamponering.

Blanda ett ägg pack för att hålla mjäll borta. Blanda två ägg och en liten mängd vatten och lägg blandningen i vått hår. Massera in det i hårbotten och vänta ca 15 minuter innan det sköljs ur med varmt vatten.

Natten Behandlingar

Lämna din hemgjorda mjäll behandlingar i håret över natten till åtgärder som inte förbrukar tid under dagen. Använd lika delar ricinolja och vinäger och budskap i hårbotten. Eller använd lösning av ricinolja och olivolja eller rakt vinäger appliceras med en bomullstuss. Andra mjäll kämpar lösningar inkluderar tvättsprit blandas med trollhassel, och vinäger blandat med citronsaft och vatten. Använda de tekniska lösningarna till hårbotten och vira håret i en handduk för att skydda din örngott. Få en god natts sömn och schampo som vanligt på morgonen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.