hur du tar bort pormaskar & clean porerna

Många tonåringar och vuxna lider av en hudsjukdom som kallas akne. Acne tar många olika former, men en av de vanligaste är blackhead. Ett sätt en blackhead kryper upp under huden är när kroppens naturliga fuktgivare, talg, blir instängda i en av dina porer. Döda hudceller, smuts eller alltför fet hud kan också bidra till bildandet av pormaskar. När normala tvätt tar inte hand om problemet, måste blackhead avlägsnas

Hur att rengöra porerna och Börja Blackhead borttagningen


1.
Skölj ansiktet med varmt vatten för att öppna porerna i din hud. Pressa en dime-size mängd ansiktsrengöring till fingertopparna, och gnid försiktigt runt ansiktet i cirkelrörelser pärlorna in i porerna. Skölj av med ljummet vatten.
2.
Klappa försiktigt ansiktet torrt med tvättlapp. Låt huden lufttorka helt innan du flyttar till nästa steg.
3.
Ansök bensoylperoxid lotion till drabbade områden i ansiktet. Dr Lawrence E. Gibson av Mayo Clinic visar de flesta former av akne svarar bra på en 5-procentig koncentration av bensoylperoxid. Om du tycker detta inte är stark nog, du kan byta till lotioner och krämer som innehåller så mycket som 10% bensoylperoxid innehåll.
4.
Spread två små pumpar av fuktkräm över hela ansiktet . Se till att du använder den på platser risken att bli mycket torr, såsom ögonbryn området. Bensoylperoxid tenderar att göra opåverkad hud flagnande, så om du märker alltför fjällning i ansiktet, dra ner på bensoylperoxid och sätta på lite extra fuktkräm tills den återgår till det normala.
5.

lindra smärtsamma ögonblick pormaskar och andra akne med svavel behandlingar och Aloe Vera gel. Svavel behandlingar kan användas ett par gånger i veckan på hårt drabbade områdena i ansiktet. Applicera svavel grädde till en blackhead och tvätta den av efter 10 minuter. Applicera Aloe Vera gel om ditt ansikte börjar klia eller blir röda, på liknande sätt som du skulle ta hand om en solbränna.

tips och varningar


 • Ibland din hud behöver mer än bara rengöring och hembehandling vård. Om din akne förvärras, kontakta en dermatolog, och överväga icke-invasiv dermatologi behandlingar såsom microdermabrasion eller kemisk peeling.
 • För bästa resultat, använd denna rengöring rutin bara två gånger per dag. Rensningen ditt ansikte med en högre frekvens inte bli av med pormaskar snabbare, utan bara remsor din porerna i fukt den behöver, vilket får dem att producera mer talg än nödvändigt. Detta kan leda till alltför torr hud och produktion av mer akne.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.