hur man hittar en läkare för testosteronbehandling

Läkare ordinera testosteron-där patienten får doser av det manliga hormonet genom injektioner, gel eller plåster-för en rad olika villkor. Beroende på vilken typ av tillstånd och behovet av en specialist vård, hitta en läkare för testosteronbehandling är en ganska enkel process. Endokrinologer-läkare som specialiserar sig på hormoner-och urologer-läkare som är specialiserade på problem av den manliga könsorganen och urinvägarna system-är båda bra val för att diskutera testosteronbehandling. Resurser är lätt tillgängliga i många lokala grupper samt genom nationella organisationer

hitta en doktor


1.
Tala med din husläkare. De flesta invärtesmedicinare eller praktiker familj kan ordinera testosteron för att hantera okomplicerade problem utan att det behövs en specialist. Men om din läkare beslutar att du ska se en specialist för just ditt problem eller för att prata mer i detalj om testosteronbehandling, be honom om en lista över valfria läkare. När han begärt några rekommendationer, se till att be om läkare han skulle besöka själv eller hänvisa vänner eller familjemedlemmar att se.
2.
Sök efter en endokrinolog eller en urolog genom din hälsa försäkringsbolag. Sjukförsäkringsbolag upprätthålla sökbara databaser av in-nätoperatörer som kommer att acceptera din sjukförsäkring. Du kan komma åt dessa databaser på din sjukförsäkring operatörens webbplats eller genom att ringa numret på ditt sjukförsäkringskort.
3.
Hitta en endokrinolog eller en urolog via resurser som utvecklats av professionella organisationer som representerar dessa läkare och avancera mäns hälsa. The Hormone Foundation, en division i det endokrina Society och American Association of Clinical endokrinologer båda ger online-verktyg för att söka efter endokrinologer. Den amerikanska Urologi Föreningen ger också online-verktyg för att hitta närliggande urolog. Alla tre av dessa organisationer kan du söka efter stad, stat, postnummer eller specialitet, t. ex. mäns hälsa (se länkar i Referenser).


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.