hur man hittar förstoppning lättnad

Om du letar efter förstoppning befrielse, hittar du det genom att följa nedanstående steg. Ingen vill lida av att vara förstoppad, men det finns praktiska saker du kan göra för att hålla detta från att hända
1.
Dels att förstoppning lättnad som du behöver för att ta en titt på din kost. Hur mycket fiber är du konsumerar på en daglig basis? En typisk diet bör ha mellan 25-35 gram fibrer per dag. Du kan få mer fibrer i din diet genom att äta minst 5 frukter och grönsaker varje dag, liksom hela korn bröd. Läs baksidan av etiketter för att se hur mycket fibrer ett livsmedel och börja öka din dagliga fiber intag. Ett sätt att göra detta är att äta en fiberrik frukost. Orowheat erbjuder dubbla fiber engelska muffins liksom dubbel fiber bröd. Quaker erbjuder hög fiber havregryn och hög fiber barer frukost. Ta en fiber tillägg om du har problem att få tillräckligt med fibrer i kosten.
2.
andra förstoppning lättnad kan hittas genom att dricka mycket vatten och att få daglig motion. Motion stimulerar den naturliga nedgången i tarmens muskler, som hjälper att flytta avföring ut snabbt. Vatten mjukar upp avföringen och förhindrar uttorkning, vilket bidrar till förstoppning. Det första du bör göra om du är förstoppad är att dricka mycket vatten.
3.
En matsked hälsosam olja kommer också att hjälpa till att lindra förstoppning. Olivolja, ricinolja, fiskolja och linfröolja hjälper få saker i rörelse.
4.
Ta en magnesium tillägg. Magnesium slappnar av musklerna och det speciellt bra om du redan tar kalciumtillskott. Magnesium fungerar som en mild laxerande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.