hur man kan förhindra att få mesoteliom

Mesoteliom är en form av cancer orsakad av en alltför exponering för asbest. Eftersom det tar decennier att utveckla, är Mesoteliom fall blir mer och mer vanligt förekommande. Företag som krävs för en exponering mot asbetos står nu inför stämningar och mesoteliom advokater är i hög efterfrågan. Även om det är svårt att befria kroppen av malignt mesoteliom efter att den har redan spridit sig, är det möjligt att förhindra cancer helt och hållet genom att följa några enkla riktlinjer
1.
Fungerar inte i arbete som innebär att runt asbest. Detta är den främsta orsaken till mesoteliom. Säg upp ditt jobb omedelbart om du har arbetat kring asbest. Även om detta kan vara svårt ekonomiskt, kan du vara berättigad till ersättning om du blivit sjuk på grund av asbestexponering.
2.
Inte tvätta eller bära kläder som har varit utsatta för asbest under lång tid. Kläder kan absorbera asbest. Det rekommenderas starkt för din hälsa skull, för att kasta bort alla kläder som har exponerats för asbest.
3.
Stör inte vermiculit isolering. Vermikulit var till stor del använts för isolering under större delen av 20-talet tills det var känt att innehålla asbest. Med detta sagt finns det en chans att isoleringen i ditt hem kan innehålla asbest. Snarare än att kolla om du har vermikulit isolering, avstå från att störa området så att asbest inte blir luftburna.
4.
få ditt hem testas. Även om detta kan vara kostsamt, är det starkt rekommenderat att garantera säkerheten för ditt hushåll. Äldre hus löper mycket högre risk för asbesthaltiga material.

Tips och varningar


 • Nya bostäder inte innehåller asbest eftersom det är numera förbjuden i USA.
 • direkt se en läkare om du eller en familjemedlem har svåra pipande andning och hosta.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.