hur man somna snabbt

Alla behöver sova. Det är nödvändigt, men en god natts sömn ofta undgår oss, särskilt för dem som vaknar ofta mitt i natten. Sluta titta på din klocka bort fästingen som sedan få 'närmare och närmare. Följ stegen nedan för att somnar snabbt
1.
Få upp. Om du har tillbringat mer än 30 minuter att försöka somnar, stiga upp. Inte bekämpa det. Vid denna punkt, ångest över att inte kunna somna kommer att hålla dig. .
2
Var medveten om att bli upptagen med negativa tankar som: "Om jag sover inte jag kommer att vara hemskt i morgon" eller "vad som är fel med mig jag inte kan falla sover. "Negativa tankar, som dessa, är ofta falsk, eller åtminstone överdrifter. Berätta för dig själv, "har detta hänt förut, kommer jag så småningom somnar, kommer världen inte komma till ett slut om jag får mindre sömn, detta händer, jag mår bra, jag är bra. "
3.
Lämna ditt sovrum och göra något avslappnande för nästa 30 minuter. Lyssna på musik, stretch, läsa, eller rent ditt badrum. Oavsett hjälper dig att slappna göra det. Men gör inte dessa saker i ditt sovrum. Ditt sovrum för att sova . . . period.
4.
Gå tillbaka till ditt rum efter 30 minuter och komma tillbaka in i sängen.

Tips och Varningar


 • Om sömn räcker inte du på en regelbunden basis, anser ser en sömn specialist för att få i roten på din sömn frågor. Sömnlöshet kan orsakas av allt från ångest till mediciner till sömnapné. Sömntabletter kommer bara maskera den grundläggande orsaken. De kan ha sin tid och plats, men bör endast användas efter andra vägar har förts.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.