hur man bli gravid med låg motilitet

Låg spermierörlighet är en av de svåraste och mest utmanande former av impotens för män. Det är fortfarande oklart vad som orsakar låg spermierörlighet, men det gör det svårare för ett par att bli gravid. Lyckligtvis finns det många alternativ där ute för att hjälpa paret har ett barn

påvisa svaga Motilitet


1.
Rådgör med din läkare som kan testa sperma för motilitet. Låg spermierörlighet bestäms genom att observera simma mönster spermier. Ofta kommer att spermien har minskat kapacitet att simma fram i en rak linje, eller det kommer inte orkar tränga in i livmoderhalsen eller ägget.
2.
Köp kosttillskott. Mannen kan ta näringstillskott som innehåller proteiner L-karnitin och acetyl-L-karnitin. Enligt en Oregon State University forskningsprojekt, "Oral L-karnitin (3 gram /dag) under tre till fyra månader förbättrats avsevärt spermiernas rörlighet. Emellertid inga uppgifter om efterföljande fertilitet rapporterats. "
3.
Köp ett ägglossningstest. Kvinnan kan hjälpa till genom att testa hennes ägglossning cykeln. Genom att garantera att ett ägg är tillgänglig vid den tid du försöker bli gravid, måste du mer av en möjlighet att lyckas genom att veta när den bästa tiden att föreställa anländer.
4.
Väg dina alternativ. Om inget annat har fungerat, kan paret vill diskutera fertilitet aids med sina . läkare
Ofta används är:
u2022 In-vitro fertilisering
u2022 intrauterin insemination
u2022 Intracytoplasmatisk spermieinjektion

Tips och varningar


 • Var noga med att rådgöra med din läkare om fertilitet frågor att se till att låga spermierörlighet är frågan.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.