hur man kan stoppa håravfall hos afro-amerikaner

Håravfall är ett problem att många afroamerikaner ansikte. Hantering av håravfall är ofta frustrerande och oerhört pinsamt. Samtidigt som det är naturligt att söka hjälp omedelbart finns det några saker du kan göra själv innan han vänder sig dyra frisörer som är specialiserade på håravfall
1.
Tvätta håret ofta och skick det väl. Tvätta håret varje vecka med Nioxin eller en annan produkt som syftar till att stoppa håravfall och /eller gallring. Efter tvätt, djupa tillstånd med ett naturligt protein balsam tillsammans med ljus balsam för att hjälpa till med håravfall eller skada.
2.
Håll hår återfuktad och frisk. Olja hårbotten dagligen med sheasmör eller te-tree olja för att bekämpa torrhet (som kan bidra till håravfall) och samtidigt stimulera ny hårväxt. Förutom att smörja hårbotten, har delat eller skadade ändarna putsade ofta för att hålla ditt hår friskt.
3.
Undvik överskott av värme och kemikalier när så är möjligt. Förlänga tiden mellan relaxers och touch-ups i förekommande fall att minska mängden kemikalier som ditt hår är utsatt för. Även lufttorka håret när det är möjligt istället för föning och strykjärn /locka håret så lite som möjligt.
4.
Om håravfall fortsätter trots behandling, diskutera din situation med din läkare. Plötslig eller överdriven håravfall hos afro-amerikaner kan ibland tillskrivas stress, vitaminbrist eller ens hudåkommor. En läkare kommer att kunna rekommendera over-the-counter produkter eller föreskriva starkare mediciner om det behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.