hur man upptäcker candida

En överväxt av candida, eller jäst, i matsmältningssystemet kan leda till en mängd olika hälsoproblem. Det finns ett antal alternativ för att upptäcka förekomst av Candida i ditt system. Bekräfta en Candida överväxt gör att du kan besluta om lämpliga tillvägagångssätt för att lösa dina symtom och återställa sunda nivåer av mag bakterier
1.
Har ett medicinskt candida test som utförs. Testet kommer att krävas två mottagningsbesök: en för att få blod dras och en annan att granska resultaten. Efter analys av resultaten, kommer din läkare att rekommendera ett behandlingsprogram för dig.
2.
Ta en online candida test. Om du inte kan hitta en kvalificerad läkare i ditt område, kan du beställa en online candida test via en hälso-webbplats som funktionell hälsotest. Flera proverna är tillgängliga varierar i pris från $ 100 till $ 385. Testet kommer att skickas till dig och du kommer att skicka den begärda prov till ett lab. Exemplaret kan vara en urin eller avföring prov, blod, eller en vaginal eller svalg kultur.
3.
Ta ett test hem candida. Candida saliv test är ett kostnadsfritt och enkelt sätt att kontrollera förekomsten av candida. Omedelbart efter uppvaknandet, spotta till en hel klass av rent vatten. Borsta inte tänderna eller ha något att dricka innan provningen. Vänta ca tre minuter och kontrollera saliv. Friska saliv kommer förbli klar och kommer att sakta lösas upp i vattnet. Om du har en candida överväxt, kommer du att märka strängar sjunka till botten av glaset, molnigt saliv som långsamt sjunker, eller molnigt prickar i vattnet. Ju fler strängar, prickar, eller grumling, desto större förekomst av candida.

Tips och varningar


 • Läs igenom en lista av candida symptom som den som föreskrivs av Candida albicans--cure. com. Om du upplever 18 eller flera gemensamma Candida symptom, kan du ha en candida överväxt.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.