Vad kan jag göra för maximal hårväxt?

Oavsett om du återhämtar dig från en dålig klippning eller helt enkelt lust att anta ett nytt utseende med långa, flytande lås, kanske du undrar om det finns några sätt att påskynda tillväxt. Det finns inga mirakel för höghastighetståg hårväxt, finns det några saker du kan försöka att uppmuntra en snabb tillväxt

Nutrition

Ett av de bästa sakerna du kan göra för ditt hår-och resten av kroppen-är att äta rätt. Din kropp behöver tillräckligt med näring för att hålla håret växer i högsta hastighet. Ät massor av vitaminrika frukter och grönsaker varje dag. Äter också massor av hela korn och magert protein, som fisk och kyckling. En näringstillskott kan också bidra till att säkerställa att du får alla rätt näringsämnen. Hitta ett vitamin som innehåller zink, betakaroten, koppar och vitamin A och E.

Massage

En daglig huvudmassage är ett annat alternativ för att hålla håret växer som snabbast. Massage hjälper cirkulationen ökar blod till vävnader, vilket ökar syre och näringstillförsel i området. Varje gång du tvättar håret, ger hårbotten en kraftfull massage i cirka tre minuter.

Motion

Motion är en annan viktig faktor när man försöker växa ut håret. Precis som massage, förbättrar fysisk aktivitet blodcirkulationen i hårbotten. Det har den fördelen att förbättra cirkulationen till resten av kroppen också. Även om det finns ingen exakt mängd motion som fungerar för maximal hårväxt är någon motion bättre än ingen alls.

Eteriska oljor

Två eteriska oljor bildar en populär huskur för maximal hårväxt. Rosmarin och salvia eteriska oljor är tänkt att stimulera hårsäckarna, förhoppningsvis främja snabbare tillväxt. Både rosmarin och salvia eteriska oljor är allmänt tillgängliga i hälso-mataffärerna, så plocka upp en flaska och massage en del av oljan i hårbotten varje dag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.