hur man ansöker tineacide till tå svamp

Tå svamp kan vara en pinsam och problematisk situation. En tånagel svampinfektion är en gul eller grönaktigt missfärgning av naglar på fötterna som kan bli smärtsam med ingen behandling. Enligt UAB Health System, över 75 procent av tånagel svampinfektioner orsakade av dermatofyter. Lyckligtvis finns det over-the-counter produkter som kan hjälpa till att bota en tånagel svampinfektion
1.
Spray alla dina skor med Tineacide spray för att förhindra en ny infektion efter din tånagelsvamp behandling. Enligt skaparen av Tineacide produkter, Dr Blaine, med hjälp av spray är avgörande för snabbare resultat av bota din tå svamp.
2.
Klipp tånaglarna med din tånagel hårklippningsmaskiner i en rak linje. Undvik att skära dem för kort. Se till att tånaglar är fria från ojämna kanter och inte växer in i vävnaden. Fil tånaglar med en nagelfil för att förhindra ojämna kanter.
3.
Blötlägg tånaglar i en 50/50 blandning av ättika och varmt vatten i en hink i 10 minuter. Tvätta fötterna med tvål och vatten och sedan torka ordentligt dem med hushållspapper.
4.
Applicera Tineacide grädden enligt anvisningarna på förpackningen. Använd gummihandskar för att förhindra spridning tån svampen till naglarna. Applicera krämen i en cirkelrörelse för att försäkra att den tränger spiken sängar. Fortsätt att använda Tineacide tills tå svamp symptomen har avtagit.
5.
Kasta nagelfil för att förhindra att kontamineras på nytt din tå svamp. Blötlägg klippkretsar i en liten skål med ättika blandat med en kopp hett vatten. Torka hårklippningsmaskiner med fön innan du lägger undan dem. Svamp är inte tåla hög värme. Torka av skopan med en disktrasa indränkt i blekmedel för att döda någon aktuell svamp.

Tips och varningar


 • Ren dusch och badkar ofta för att förhindra en återkommande tånagel svampinfektion . Tånagelsvamp kan spridas från en persons fötter till andra människor mycket lätt. Köp en dusch rengöringsmedel som innehåller blekmedel.
 • flip-flops i offentliga duschar för att förhindra tånagelsvamp. Torka fötterna med hushållspapper efter att få ut ur duschen.
 • Köp skor som inte är alltför hårt eller för löst. Trånga skor fälla fukt och hämmar luftcirkulation som kan bli en grogrund för tånagelsvamp. Lösa skor lägga alltför stor press på tårna när man går.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.