majsstärkelse hem rättsmedel för nässelutslag klåda

Hives är ett fläckigt, kliande hudåkomma som kan känna så dåligt som det ser ut. Den welts, ringar och fläckar kan försvinna och dyka upp igen på olika delar av kroppen på några minuter. Kontakt med allergen, ärftlighet, insektsbett, exponering för extrema väderförhållanden, medicinering eller bara nerver kan orsaka nässelfeber. Tills du isolera orsaken, det finns saker du kan göra för att behandla kuporna. Ett av dessa saker är att använda majsstärkelse

ta en rogivande bad

Du kan lindra klådan och en del stress med en fin, lång lugnande majsstärkelse bad enligt Argo Stärkelse hemsida, argostarch. com. Fyll ditt badkar med varmt vatten. Blanda u00BD kopp bakpulver och u00BD kopp majsstärkelse. Häll pulvret blandningen i vattnet medan den är igång. Njut av den medicinska bad i 15 minuter eller så. Upprepa varje dag tills bikuporna är historia. Mellan bad, tillämpa en cool-vatten komprimera till bikupor för ytterligare lättnader.

Hemlagad Klistra in

Gör en majsstärkelse pasta genom att blanda 2 koppar varm, kokt havregrynsgröt med 3 msk majsstärkelse. Testa ett litet område av huden innan du täcker alla dina utslag. Efter applicering, låt pastan vara kvar på huden i omkring en halvtimme. Kuporna torkar upp. Du kan använda klistra flera gånger om dagen om det behövs.
Du kan också göra en pasta av majsstärkelse och vatten. Blanda ca u00BC kopp majsstärkelse med varmt vatten tills en pasta former. Det bör vara tjock. Applicera pastan till de drabbade områdena med en lätt beröring. Låt det stanna kvar på huden i ca 30 minuter innan försiktigt sköljning.
Annat sätt att använda majsstärkelse är direkt från behållaren. Klappa lite på de berörda områdena av din hud när du inte har tid att ta ett bad eller göra pastan. Majsstärkelse har länge använts för att behandla blöjeksem. Det är lika effektiv vid behandling av din bikupor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.