Hur du tar en tupplur med linser

Om du bär kontaktlinser och ofta ta tupplurar eller ens om du bara ibland somnar på soffan, kan du vara oroad över hur dina linser påverkar ögat hälsa. Lyckligtvis finns det ett sätt att säkert tupplur i kontaktlinser som sänker risken för att utveckla en ögonsjukdom, hålla dina ögon friska och din kropp utvilad utan att behöva ta dina linser ut varje gång du känner dig trött.
1
Besök din ögonläkare och be henne att föreslå en förlängd lins använda kontaktlinser som uppfyller dina behov. . Utökade använda linser är speciellt konstruerade för kontinuerligt användande, inklusive när tupplur och även för övernattning. Olika utökade använda linser är avsedda att bäras under olika tidsperioder, från 24 timmar till sex dagar till så länge som 30 dagar.
2.
Experimentera med bär ditt utökade linser använda kontaktlinser För korta tupplurar (under en timme). Hålla en flaska återfuktande ögondroppar i närheten om du vaknar upp med torra ögon. Om du fortsätter att uppleva irritation efter några tupplurar (eller om du upplever allvarlig irritation efter den första tupplur), tar ut dina linser och kontakta ögonläkare. Han kanske vill se dig för ett uppföljande besök. Spara dina kontaktlinser, eftersom de kan hjälpa honom reda på orsaken till din irritation.
3.
Utveckla en rengöring och vila rutin för ditt utökade bära kontakter (om du upplevt några negativa biverkningar från din rättegång tupplurar). Det är viktigt att du vila ögonen och inte bära kontakter för en dag i mellan nya par linser, till exempel om du bär på sju dagar förlängas använda linser, var sjunde dag ska du ta en dag ledigt, och sedan lägga i en nytt par. Se till att rengöra dina linser varje dag eller så ofta som din läkare och kontaktlinser tillverkaren.

Tips och varningar


 • Rådgör med din ögonläkare innan du byter till förlängas bär linser eller sova i dem.
 • alltid köpa linser med ett recept och av en känd källa. Linser regleras av FDA. Inköp linser en oreglerad källa innebär att du inte kan vara säker att de är säkra
 • Rengör ditt utökade använda linser ofta, som protein uppbyggnaden kan skada dina ögon och sover i orena objektiv kan förvärra detta problem.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.