Kinesiska håravfall botemedel

Håravfall orsakas av ett antal faktorer såsom ärftlighet, svaga njurar och dålig kost. Även ärftlighet anses vara den främsta orsaken till håravfall och för tidigt åldrande, är den allmänna hälsa hår beroende av bra näring. Kinesiska håravfall rättsmedel baseras på ett antal livsmedel som de kinesiska anser vara bra för att stärka hårsäckarna. Dessa livsmedel innehåller tång, äpplen, jordnötter och solrosfrön

Valnötter

En populär lösning för håravfall är att ta valnötter på en tom mage på morgonen med ett glas mjölk.

Svarta Sesamfrön

Svarta sesamfrön rostas och malas till pulver. Detta pulver blandas med kopp varmt vatten, smaksatt med socker och tagit till frukost. Detta är en populär lösning för god hälsa för hår och hud. Svarta sesamfrön även konsumeras i stora mängder för att hålla färg och glans i håret. Fröna används vid beredning av kött-och grönsaksrätter och används också för att göra godis.

Effekt av kött på Hair

Enligt kinesisk medicin njurarna har en stor effekt på hår och hårbotten och stora mängder kött i kosten utöva onödig påfrestning på njurarna. Därav en kost som huvudsakligen är baserad på köttprodukter, animaliska fetter och animaliskt protein leder till större håravfall.

Vinäger

Tvätta håret med 200 ml risvinäger blandat med 1. 000 ml varmt vatten. Skölj med rent vatten. Gör detta två gånger i veckan under en längre tid. Ett hudtest bör göras först för att se det inte finns någon allergisk reaktion mot vinäger.

Ho Shou Wu

Den kinesiska använda ett antal örter för att behandla håravfall. En av de mest populära örter kallas Ho Shou Wu och den kan erhållas från kinesiska hälsokostaffärer och växtbaserade butiker i te och kapselform.

Sheng Fa

Sheng Fa är en kinesisk patent formel som hjälper håravfall av stärka njurarna eftersom de kinesiska anser att svaga njurar är en av de främsta orsakerna till håravfall. Den finns i kinesiska apotek i tablettform och rekommenderad användning är fyra piller två gånger om dagen i fyra månader.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.