Vilka är de behandlingar av erektil dysfunktion av en diabetiker?

Erektil dysfunktion är en oförmåga att få eller behålla en erektion tillräcklig för samlag. Enligt Mayo Clinic är erektil dysfunktion en vanlig komplikation vid diabetes och män med diabetes är tre gånger så stor risk att utveckla sjukdomen. Diabetiker har flera behandlingsalternativ, från livsstilsförändringar till kirurgiska ingrepp

Styr Diabetes

Hantera blodsocker med diet och medicinering. Gör det kommer att förhindra ytterligare skador på blodkärl och nerver.

Limit rökning och alkohol

Cigaretter kan tygla blodflödet till penis, medan alkohol kan hindra blodet från att vistas i penis. Begränsa eller eliminera båda kommer att förbättra erektil funktion.

Ändra Läkemedel

Diabetiker kan även ha högt blodtryck och hjärtsjukdomar. Vissa hypertoni läkemedel kan orsaka erektionsproblem och ändra medicinering kan vända skick.

ED Mediciner

Många män har framgång med piller, som Viagra, men de är inte utan bieffekter. Det finns också penis stolpiller och penis injektioner som kan öka blodflödet utan biverkningar som är gemensamma för ED piller.

Mekanisk Alternativ

Penispumpar och penisimplantat arbeta för att blåsa upp penis utan att använda droger. Penispumpar arbete externt medan penisimplantat kräva operation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.