alternativ behandling för kronisk Lyme artrit

Borrelia uppstår när du biten av en Deer Tick infekterade med Borrelia burgdorferi bakterier. Det kan botas med antibiotika, men om den inte behandlas i veckor eller månader, det kan orsaka artrit. När du påbörjar behandling, symtom tenderar att försvinna i tid som infektionen ger klartecken, men ett litet antal människor upplever post-borrelia syndrom, i vilka symtom som artrit kvarstår långt efter att infektionen har utrotats. Går tillbaka på antibiotika kan inte åtgärda dessa problem. Flera alternativa behandlingar för artrit finns tillgängliga och är mest effektiva om de kombineras med vissa egenvård åtgärder.

Använda naturliga kosttillskott

Flera naturliga kosttillskott kan minska frisättning av inflammatoriska kemikalier i kroppen, lindra smärta och främja övergripande gemensamma hälsa. Du bör rådgöra med en läkare med erfarenhet av alternativ medicin innan du använder örter och andra naturliga behandlingar, hon kan hjälpa till att utforma ett säkert och effektivt komplement regim och erbjuda vägledning om andra aspekter av naturliga artrit behandlingar. Detta är särskilt viktigt om du väljer att avstå från konventionella behandlingar.

University of Maryland Medical Center listar följande tillägg som visar mest lovande vid behandling artrit naturligt. De innefattar en kombination tillägg av glukosamin och kondroitin (500 till 1500 mg dagligen) för total gemensamma hälsa, fiskolja (en eller två kapslar dagligen), samma (100 till 200 mg före frukost), grönt te (250 av 500 mg dagligen), bromelain (40 mg tre gånger dagligen), gurkmeja (300mg tre gånger om dagen), Cat's Claw (20 mg tre gånger dagligen) och Devil's klo (100 till 200 mg tre gånger dagligen) för smärta och inflammation, willow bark (500mg 02:59 gånger dagligen) och aktuellt capsaicin kräm för smärta. Willow bark är inte lämpligt om du tar blodförtunnande läkemedel eller har en allergi mot acetylsalicylsyra.

Använda alternativa behandlingsformer

Studier av akupunktur för behandling av ledgångsreumatism har visat att det är effektivt för att lindra smärta och förbättra rörelseförmågan enligt University of Maryland Medical Center. De föreslår också lika för kiropraktisk behandling. För att få maximal nytta av dessa villkor måste du åta sig att flera sessioner, utövaren kommer att föreslå en behandling schema baserat på dina omständigheter.
-

minska inflammation genom kost

Goda matvanor går hand i hand med alternativa behandlingar eftersom de syftar till att återställa hälsa snarare än att undertrycka symptomen. Inflammation triggers och förvärrar artrit smärta. Vissa livsmedel främja inflammation medan andra bekämpa den. Ät en kost rik på frukt, grönsaker, icke-animalisk proteinkällor som hela soja och fullkorn och bönor, baljväxter och hälsosamma fetter finns i fet fisk, nötter och frön. Minska intaget av animaliskt protein, vitt mjöl och socker. Överväga att få testas för allergier och överkänslighet, vissa livsmedel som soja och vete som är normalt friska, kan förvärra din kondition om du har en allergi eller känslighet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.