alternativ uterin fibroid terapi

Myom, men sällan cancer, är bäcken tumörer som kan vara smärtsamma. De är kända för att drabba nästan en tredjedel av kvinnorna i USA över 35 år. Den mest populära metoden för att ta bort muskelknutor är genom operation, i en process som kallas uterus embolisering. Men en del alternativa lösningar och behandlingar vara till hjälp, om så bara för att minska smärtan och biverkningar av operationen som kan inkludera blödning, infektion och blodkärlsskador

Nutrition

Enligt Alt Medicin Zone, en hörnsten i alternativa (icke-kirurgiska) behandlingar är att näring av rätt slag kan och inte minskar mängden östrogen, som är en av de främsta orsakerna till muskelknutor. Levern, som hjälper smälta maten, även utför roll att bryta ner östrogen i kroppen. Om levern är kvar att utföra sitt arbete obehindrat genom felaktig kost, har en naturlig förmåga att sänka östrogen, och därmed minska förekomsten av muskelknutor. Undvika fett, kött, alkohol och mejeriprodukter, att levern måste arbeta hårt för att bryta ner, kan hjälpa levern att fungera optimalt. Dessutom är östrogen lagras i fettceller, vilket innebär intag av mer fett kommer att göra att bryta upp östrogen svårt. Å andra sidan får de frukter, grönsaker och vitamin B källor som linser, melass och ris, vara hjälpsam till att säkerställa levern fungerar. Järnintaget, i form av bladgrönsaker, kan också vara ett bra sätt att lägga styrka till kroppen och hjälpa den hantera många av dess svagheter.

Örter

E-vitamin och betakaroten är bra för att sänka östrogen nivåer. Vissa örter och vegetabiliska oljor som jättenattljusolja, linfröolja, gurkört olja, silverax, rödklöver och malört är också effektiva i att kontrollera tillväxten av östrogen och därmed minska utvecklingen av myom. Två till tre teskedar av örter och oljor bör tas dagligen.

Accupressure

Enligt Fibroider Treatment. info är accupressure annan behandling rekommenderas för myom. Detta intrikata vetenskap identifierar pin-point som platser som påverkar de organ energi och kan hjälpa behandling smärta och andra villkor. Accupressure för myom kan inkludera behandling av tryckpunkter för mjälte, lever och livmoder själv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.