hur du skickar receptbelagda läkemedel via post

Posta droger via posten känns som ett bra sätt att hjälpa vänner, grannar och familjemedlemmar fylla på sina receptbelagda eller receptfria läkemedel. Men för en medborgare att skicka receptbelagda eller över disk droger är mycket farligt. Om det upptäcks att göra det, kan du bli straffad straffrättsligt och ansikte böter eller fängelse möjliga tid-speciellt om läkemedlet är olagligt. Olika regioner och länder har olika regler. Även om det är bra att kontrollera lagstiftningen i ditt tillstånd måste du gå direkt till United States Postal Service för att få de regler som tillämpas på nationell nivå.
1.
Bekanta dig med US Postal Service webbplats. Varje stat har olika politiska uppfattningar om dina försändelser. Läs de regler och föreskrifter så att du vet exakt vad som är lagligt och vad är olagligt om dina försändelser. Även lära sig några av de koder som US Postal Service användningsområden för sina bestämmelser. Slå upp dem på Internet. Annars kommer du inte att kunna förstå regleringen koder.
2.
Posta over-the-counter droger är lagligt så länge korrekta förfaranden följs. USPS att "kan over-the-counter droger postas när alla tillämpliga federala, statliga och lokala lagar, såsom Poison förebyggande Packaging Act från 1970 och Consumer Product Safety Commission krav följs. "

3.
Mailing receptbelagda läkemedel som kräver ett skript eller bekräftelse från en läkare är inte något som alla kan göra. Endast tillverkare, agenter, apotek eller andra licensierade automater eller tjänstemän får post receptbelagda läkemedel.
4.
Mailing sådana kontrollerade ämnen som anabola steroider, narkotiska, hallucinogena, stimulerande eller dämpande medel i förteckningarna I-V i Controlled Substances Act, 21 USC 801 och 21 CFR 1300, kan även skickas om mottagaren eller Mailer är medlem i Drug Enforcement Administration, DEA eller. Receptbelagda läkemedel kan skickas via post om brevet eller mottagaren är befriat från DEA registrering genom att vara och uppträda som militärt, civilförsvar och lag personal efterlevs.
5.
skicka ett recept är annars förbjudet för medborgarna. Om du ertappas utskick receptbelagda läkemedel via post, kommer det att vara en olaglig handling och kommer att åtalas. Precis som att dela ett recept med någon är förbjudet, så utskick den till någon annan-särskilt om de inte har ett recept för det. Att skicka en drog tillbaka till tillverkaren på grund av återkallanden av frivilliga tillverkare återtag och felaktig dosering (t. ex. felaktiga läkemedel, dosering eller styrka) är tillåtet med 21 CFR 1307. 12 eller annan tillämplig lagstiftning. Den post skall ställas till tillverkarens registrerade ombud eller till tillverkaren direkt.

Tips och varningar


 • Följ lagarna i ditt tillstånd, liksom den amerikanska Postal Service: s regler.
 • inte försöker att skicka narkotika med posten om du är osäker på någon av lagarna.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.