hur man ber en läkare för smärtstillande

Läkemedel smärtlindring kan vara en av de svåraste frågorna för en patient och läkare. Eftersom upplevelsen av smärta är personligt, subjektivt och svårt att beskriva, kommer patienter har svårt att göra det klart om ett läkemedel fungerar, och en läkare kommer att ha svårt att känna empati med en smärta han Dores inte har en direkt förståelse av eller tillgång till. Läkare tenderar att vara försiktig med förskrivning av många smärtstillande medel på grund av risken för beroende. Det är patientens rätt att göra allt de kan för att kontrollera sin smärta, däremot, däribland tillgång till alla säkra alternativ smärtstillande.
1.
Kontrollera att din smärta effektivt kan behandlas med ett recept smärtstillande. Enligt TheACPA. org, kan vissa typer av smärta behandlas med vissa läkemedel och andra inte kan. Kontrollera att din smärta kan lindras med hjälp av din läkare.
2.
Utarbeta en detaljerad beskrivning av smärta effekt och placering samt en detaljerad anamnes och lista över alla mediciner närvarande vidtas. Smärtan Beskrivningen kommer att hjälpa din läkare att förstå ditt lidande och din historia kommer att bidra till att övertyga din läkare att det är legitimt om du inte har någon historia av receptbelagda droger.
3.
Utforska med din läkare dina alternativ för smärtstillande medel. Om du har gjort ett bra jobb som beskriver din smärta och har övertygat henne om att du inte är en risk för beroende eller missbruk, bör läkaren vara villiga att hjälpa dig att få den vård du behöver. Var inte rädd för att fråga hur effektivt läkemedlet kommer att vara om du är rädd att det inte kommer att vara tillräckligt effektiva.
4.
ha lämplig långlivade. Även receptbelagda droger är en viktig fråga och läkare är i fara om deras patienter missbrukar recept, rapporterade en studie från National Center for Biotechnology Information visar att de flesta patienter inte missbrukar sin medicin. Begära smärtstillande för legitima skäl bör inte anledning att misstänka missbruk, och din läkare bör inte misstänker att du inte han har andra skäl.
5.
Sluter tätt om avtal som du har nått med din läkare. Förutom att riskera din egen hälsa, att inte använda din medicin på lämpligt ställer också din läkare riskerar ansvar. Slå inte eller ändra din dosering eller medicin utan att rådfråga läkare.

Tips och varningar


 • Det är alltid möjligt att få ett andra utlåtande från en annan läkare om du starkt känner att du inte håller med din läkares beslut.
 • aldrig medicin missbruk smärta. Använd endast den mängd som läkaren har ordinerat.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.