hur man kan minska rodnad från töm-A

Retin-A, även känd som tretinoin, är en aktuell läkemedel som framställs av vitamin A och används för att behandla akne. Även om dess exakta metod för att förbättra akne är oklart, Retin-A inducerar gamla huden att flagna och ger ny, frisk hud att växa i dess ställe. Ett av de primära biverkningarna av Retin-A är hudirritation och rodnad, framför allt i början av behandlingen och i upp till tre månader därefter. Efter några grundläggande rutiner för användning kan bidra till att minska irritation

korrekt utarbetande och användning


1
Cleanse det drabbade området försiktigt med mild tvål, vatten och en tvättlapp. . Sedan klapp, göra inte gnugga och torka med en handduk. Detta hjälper mjuka upp den drabbade huden, som kan irriterad genom att gnugga med en handduk eller genom uttorkande effekt Retin-A själv.
2.
Fortsätt att använda A-vitaminsyra kräm eller gel i små mängder som förskrivits av din läkare, vilket sannolikt kommer att minska den ursprungliga rodnad och irritation inom två till tre veckor. Fortsätt använda upp till tre månader för att se ytterligare förbättringar i rodnad och irritation.
3.
Undvik att använda mer än bara en ärtstor mängd A-vitaminsyra varje natt, eftersom alltför töm -En ansökan inte kommer att orsaka akne att förbättra snabbare och kommer bara leda till mer rodnad. Acne typiskt förbättrar långsamt med Retin-A används, så att folk ofta är benägna att återigen tillämpa medicin för en snabbare effekt.
4.
Undvika att kombinera över disk eller andra receptbelagda läkemedel akne med Retin-A används inte ordinerats av läkare. Om andra läkemedel är nödvändigt, se till att använda dem i minst en timme efter Retin-A används, inte på samma gång, för att förhindra ännu större irritation och rodnad.

Tips och varningar


 • Förutom korrekt och fortsatt användning av Retin-A, undvika irriterande förhållanden såsom extrem kyla och vind eller överdriven solexponering. Retin-A kan göra huden mer känslig för dessa villkor och orsaka ökad rodnad. Använd solskyddsfaktor och bära kläder eller hattar till täcker en stor del av det drabbade huden för att minska rodnad.
 • Retin-A är associerat med många biverkningar och läkemedelsinteraktioner och kan irritera andra kroniska hudåkommor. Konsultera en läkare med någon oro Retin-A används.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.