hur man reser med ett diskbråck

Ryggont är försvagande. Det kan hindra dig från att utföra många av dina normala rutiner och aktiviteter. Ett diskbråck är antingen en bristning eller en utbuktning av intervertebral skiva i ryggraden. Om du har ett diskbråck och måste resa på ett flygplan, kan du bli berörda av hur du kommer att tolerera resan och om du kommer att förvärra du skick. Om du förbereder och planera framåt, bör du kunna göra resan utan att öka din smärta och stelhet när du kommer
1.
Skaffa en läkare notering för ditt tillstånd och eventuella mediciner, krämer, eller gel förpackningar du kan behöva på resan som skulle kunna utlösa ett problem med flygplatsens säkerhetskontroll. Du kanske inte behöver detta, men det är bättre att ha det än att ha dina objekt beslagtas på flygplatsen terminalen.
2.
Packa en retur på som är lätt och har hjul. Se till att handtaget är tillräckligt lång för att du ska rulla påsen utan att behöva böja. Var noga med att placera din smärta medicinering, kallt förpackningar, resor kudde, och läkemedel grädde i påsen och på en plats som är lättillgänglig. Det kan vara bäst att placera dessa poster i en mindre väska som en rakning eller sminkväskan för att hålla ihop dem.
3.
Ta en dos av smärtstillande innan du beger dig till flygplatsen. Du kommer att göra en hel del promenader och kanske några lyft, så du vill vara fria från smärta, eller så nära som möjligt.
4.
Skaffa en porter att ta dina bagage genom check-in rutiner. Du kanske kan använda din läkare noterar att ta sig igenom linjerna snabbare och undvika långa perioder av stillastående och bär dina tillhörigheter.
5.
Gå på toaletten före ombordstigningen. Du vill undvika att behöva klämma in flygplanet badrum så mycket som möjligt.
6.
Begär ett säte med gott om benutrymme och är på gång. Du kommer att vilja kunna stå och sträck under hela flygningen och kommer inte att vilja klättra över din granne.
7.
Ombord på planet vid den tidpunkt som för dem som behöver extra tid och hjälp. Din läkarintyg bör kunna ta dig igenom utan att ifrågasättas. När på planet, be en flygvärdinna om hjälp med förvaring väskan, om den måste placeras i de allmänna utrymmet. Lyft inte det själv! Innan du stuva påsen, ta bort påsen som har din medicin, gel förpackningar, och grädde och lägg den i påsen framför dig för enkel åtkomst.
8.
Sitt med kudde runt halsen och ett flygplan kudde bakom ländryggen. Bibehålla en god hållning att förhindra komprimering på din ryggrad.
9.
stå och gå ofta när man får.
10.
Använd din gel förpackningar och medicinska grädde som behövs för att minska smärta och styvhet.
11.
Efter landning hitta en bärare som hjälper dig att hävda dina väskor och se till att resa till ditt hotell.
12.
Gå en promenad efter att du checkar in på hotellet. Detta kommer att lossa din rygg och förhindra stelhet från att landa i.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.