kiropraktisk behandling vid degenerativ disksjukdom & artrit i ryggen

Degenerativa skivan sjukdom är en åldersrelaterad villkor som skadar skivor i ryggen. Med rätt behandling, som orsakas ryggont av detta villkor kommer att förbättras. Artrit i ryggen är en inflammation i lederna som kan förvärras med tiden. Även detta är två olika villkor, kan kiropraktisk behandling användas för att hantera både

Massageterapi

Massage terapi kan vara. används för att behandla degenerativ disksjukdom och artrit-relaterade ryggsmärtor. Massage förbättrar cirkulation, och lindrar inflammation i lederna.

Kylbehandling

Cold terapi är vanligt i kiropraktik kliniker eftersom det minskar ledinflammation. Det är också lindrar smärta i samband med sådana villkor som artrit och degenerativ disksjukdom.

Spinal manipulation

spinal manipulation används av kiropraktorer för behandling av degenerativ disksjukdom och artrit i ryggen. Under behandlingen, kiropraktorer använda manipulativa tekniker för att justera ryggen och släpper små fickor av gas i kotorna.

Akupunktur

Akupunktur är en traditionell kinesisk läkare där engångskanyler införas längs nervbanor i kroppen för att förbättra flödet av energi och stimulerar frisättningen av naturliga smärtstillande medel.

Radio Frequency Ablation

Radiofrekvenser ablation använder värme energi för att förstöra nerverna i lederna. Denna behandling är en kortsiktig lösning för människor som lider av kronisk ryggsmärta orsakad av sådana villkor som artrit och degenerativ disksjukdom.

Patientutbildning

En kiropraktor kan råda sina patienter med denna livsstilsförändringar som motion att kroppshållning förändringar och viktminskning förbättrar tillståndet i ryggen, samt minska eller eliminera smärta från degenerativ disksjukdom och artrit.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.