naturlig rosacea behandling

Rosacea är en kronisk hudsjukdom som vanligtvis drabbar pannan, näsan, kinderna och hakan. Det är inte farligt, men det är kosmetiskt besvärande och utan ordentlig vård, kan ha en vanställande effekt

Överväganden

Möjliga faktorer som kan bidra till eller förvärra rosacea innehåller alkohol, solljus exponering, fuktighet, extrema temperaturer, smink, varma drycker, varma eller kryddstark mat, vitamin brister och stress.

Expert Insight

Phyllis Balch, certifierade nutritionist och författare till "Recept för Nutritional Healing", rekommenderar ett dagligt tillskott regim bestående av jättenattljusolja, vitamin A, E, B-komplex, zink, kelp, proteolytiska enzymer, och en multivitamin och mineraler.

naturläkemedel

Örter som kan förbättra rosacea omfatta alfalfa, aloe vera, maskros rot, gurkmeja, kardborre rot, pycnogenol, marshmallow rot, cayenne, mariatistel, nässlor och rosmarin.

Hudvård

hålla huden extremt ren är viktig, men det är absolut nödvändigt att behandla huden försiktigt. Huden skall tvättas med ett milt såpa i ljummet till kallt vatten och klappade torrt --- aldrig gnuggas.

Medicinsk behandling

I svåra fall av rosacea kan överskott av vävnad avlägsnas med en laser eller elektrisk anordning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.