örter för ärr avlägsnande

Ärr kan vara ett resultat av svår akne, brännskador, solskador eller sjukdomar som vattkoppor. Även om det finns medicinska metoder, till exempel dermabrasian, genom vilket uppkomsten av ärr kan minskas --- eller till och med elimineras --- Det finns också många växtbaserade läkemedel som kan ge sådana resultat, liksom. Genom att använda örter som finns i ditt närområde hälsokostaffär kan du skapa och använda egna huskurer för att minska uppkomsten av ärr du kanske trodde skulle kräva mer allvarliga medicinska behandling.

Sandelträ Behandlingar

Gör en pasta genom att kombinera sandelträ pulver och svart gram Dal (en böna som liknar en lins). Efter tvättning av området runt ärret, tillämpas av massa på ärret före sänggåendet. Låt pastan kvar på ärr över natten och sedan tvätta bort det med kallt vatten på morgonen. Du kan också göra en pasta från sandelträ och rosenvatten, enligt samma bruksanvisningen. Båda pastor kan minska --- eller tom eliminera --- utseendet på ärr.

Aloe Vera Behandlingar

Aloe vera växter är bäst används för att behandla nya brännskador eller nyare acneärr, helande och återfuktande på huden och hjälper den att snabbt åter nya själv. För att använda aloe, ta en hel aloe blad och skär den i mitten, ta bort och sköljning av aloe gel inuti. Sedan tillämpa ren gel direkt till ärr eller bränna. Det bör noteras att Aloe Vera inte har visats minska eller ta bort gamla ärr.

Arjuna Behandlingar

Arjuna bark kan också användas för att behandla ärr, speciellt de som följer av akne, i kombination med honung för att skapa ett läkemedel salva. Denna salva appliceras upprepade gånger över problemområdet flera gånger om dagen, i flera dagar för att få önskad helande effekt. Arjuna bark hjälper till att läka huden på grund av sina medicinska helande och kylande egenskaper.

Margosa Behandlingar

margosa löv och SAP har visat sig gynnsamma vid behandling av många hudsjukdomar, från enkla finne ärrbildning till spetälska. Du kan krossa bladen att extrahera margosa saft och tillämpa det direkt på huden. Låt saften torka på huden helt innan du tvättar den med kallt vatten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.