svamp kost vid diabetes

Enligt uppgifter från den medicinska hemsida Medline Plus, diabetes ett tillstånd som i första hand behandlas genom en kombination av kost och medicinering. Det finns ett antal olika metoder som kan fungera som en diabetiker kost, inklusive specialitet dieter som svampens kost. Lite av en missvisande, strävar en svampinfektion kost faktiskt att minska halterna av svamp i kroppen genom att minska din konsumtion av livsmedel som främjar svamptillväxt

Svamp Diet

Eliminera din konsumtion av livsmedel som innehåller ingredienser som används av svampar som föda för att verkställa en framgångsrik svamp kost. Detta innebär att eliminera konsumtion av socker och många typer av kolhydrater såsom frukt, bröd, jäst, korn, koffein, delvis härdade oljor (t. ex. vegetabiliskt eller majsolja), jordnötter, oliver, dressing, soja, vinäger och andra former av smaktillsatser. Även om anti-svamp kost bör du sträva efter att begränsa din livsmedelskonsumtion att luta proteinkällor och färska grönsaker, eftersom dessa livsmedel kommer att ge din kropp tillräckligt med näring samtidigt som de fungerar att svälta de svampar som bor inom magtarmkanalen. Kvalitet typer av magert protein medan man efter denna diet inkluderar unbreaded och oförändrat typer av färskt kött, inklusive nötkött, fläsk, lamm, vilt, kyckling, kalkon och skaldjur. Prov grönsaker att konsumera på denna diet omfattar broccoli, spenat, sallad, gurka, morötter, paprika, avokado och sparris.

Diabetic diet

Förstå att en svampinfektion kost kommer att arbeta parallellt med din diabetes diet behov av naturligt att begränsa mängder av glukos i blodet. Enligt Medline Plus, eftersom diabetes är ett tillstånd som kännetecknas av oförmåga att naturligt reglera blodsockret, är nyckeln till diabetes diet reglerar blodsockret manuellt genom kontroll av typer av livsmedel som lättast påverkar blodsockernivån --- kolhydrater. Genom att begränsa dig till slow-smälta kolhydrater från grönsaker och begränsa snabbt smälta mat som socker och frukt, kroppens naturliga blodsocker kommer att normaliseras och hållas stabil, kontrollera symtom på diabetes.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.