dagligen vs vecka kontaktlinser

Det finns många alternativ att välja mellan när det gäller dygns-och kontaktlinser. Medan det finns ingen större skillnad mellan dessa två objektiv stilar, är det viktigt att veta vilken typ av vård är inblandade i att bära varje stil

Skillnaden mellan daglig och veckovis Kontaktlinser

Priset är ofta den avgörande faktorn för att avgöra om du vill köpa dagliga eller veckovisa kontaktlinser. Naturligtvis beror detta också på bolaget, men i allmänhet endagslinser är dyrare än vecka kontaktlinser.

Rengöring Weekly kontakter

Om du använder dagligen kontaktlinser, behöver du inte göra rent dem på alla, du helt enkelt kasta bort dem vid slutet av varje dag. Med veckovisa kontakter, är du tvungen att rensa bort rester ögon och smink om du vill att avvärja risken för bakterier och infektioner.

Är du en bättre kandidat för Dagligen eller Veckovis linser?

Ofta, barn och vuxna med ett hektiskt schema är bättre kandidater för endagslinser eftersom linserna kräver nästan ingen vård längre än sätter in dem varje morgon och ta med dem ut på natten. För dem som inte vill hålla flera lådor med kontakter runt huset tills de behöver för att använda dem, veckovis kontakter är en bättre lösning.

Främsta fördelarna med Daily kontaktlinser

Det finns fler fördelar med endagslinser än vecka linser, helt enkelt eftersom du inte behöver köpa ytterligare rengöring och konditionering lösning på blöta dem i varje natt. Dagliga kontakter är lätta att infoga och enligt Dr Burt Dubow av AllAboutVision. com, en bra passform linsen center sig på ögat, vilket ger nästan inget arbete att få det att passa rätt.

största fördelarna med Weekly kontaktlinser

Veckans kontaktlinser är oftast billigare och mindre av det krångel än endagslinser, eftersom du inte behöver öppna ett nytt paket varje dag, bara hålla dem i ett fall över natten. Och medan de passar lika bra som dagliga kontakter, kanske du märker att de förlorar sin makt på den sjätte eller sjunde dagen när de börjar löpa ut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.