det bästa sättet att bli av med djupa rynkor

Utvecklingen av rynkig hud är en pärs att alla ansikten när de når medelåldern. När vi blir äldre förlorar våra hudens elasticitet och börjar sag. Lyckligtvis har modern teknik producerat en mängd olika sätt att eliminera djupa rynkor, allt från krämer till plastikkirurgi

Botox

Botox injektioner är en populär metod för att minska djupa rynkor fort. Botox verkar genom att förlama ansiktsmusklerna, gör du inte kan göra ansiktsrörelser som orsakar och förbättra rynkor. Detta förfarande kommer att ta ungefär tre dagar att se några resultat och ungefär tre veckor för att se hela resultatet. Detta är inte en permanent lösning. Varje halvår kommer det att vara nödvändigt att få ytterligare en injektion för att hålla rynkorna borta. Kostnaden varierar beroende på var du bor, men det varierar från $ 300 till $ 500 per förfarande.

Kosmetisk Kirurgi

De som söker en mer permanent lösning kan föredra att få plastikkirurgi. Många rutiner som ögon, ansikte och lyfter panna kan bli av med djupa rynkor. Ofta är dessa typer av operationer innebär att hål längs hela hårfästet så att huden kan dras tillbaka, gör huden slätare. Dessutom hårfäste snitt är inte lika märkbar för dem som ärr lätt. Diskutera alla risker och fördelar med din läkare innan vi går vidare några kosmetiska förfarande.

Kemisk peeling

Om du föredrar att inte gå under kniven eller är rädda för nålar, kemisk peeling är du bästa insats för att ta bort rynkor. Ett skal utförs av en hudläkare, som gäller kemikalier på huden för att bränna bort det översta lagret. Detta visar en mjukare, fastare lagret av huden. Precis som Botox, måste dessa skalar göras ofta för att kontinuerligt se resultat. Det finns olika former av skal från ljust till djupt beroende på hur djupt din rynkor. Skalar måste göras fyra till åtta veckor att hålla huden ser ungdomlig.

Krämer

Här finns gott om anti-aging krämer på marknaden. Leta efter de som innehåller syror alpha hydroxy eftersom dessa naturligt förekommande fettsyror främja regenerering hud cell. Detta gör att nya hudceller att växa fram, som ersätter de äldre cellerna. Ett recept kräm som hjälper till med produktionen av kollagen är Retin-A. Kollagen hjälper till att hålla huden fast och ungdomlig utseende. Denna kräm tar flera veckor för att se resultat, men med frekvent användning, rynkor och fina linjer blir mindre märkbar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.