hals degenerativa disk inversion terapi

Degenerativa disk sjukdom är en sjukdom där mellankotliga diskarna i ryggraden blir uttorkade, spröda eller spricka. Även om dessa är symtom gemensamt med åldrande, vissa människor är mer benägna att degenerativ disk sjukdom än andra. Inversion terapi är en gemensam metod för spinal dragning används av patienter för att elongate ryggraden och låt allvar att arbeta på ryggraden i motsatt riktning

Bestäm Om Inversion terapi är lämplig

Enligt Mayo Clinic's DrRandy A. Shelerud, ger inversion terapi inte långvarig smärtlindring och innebär allvarliga hälsorisker för vissa individer. När du är inverterade, saktar dina hjärtslag ner medan blodtrycket ökar. Detta händer bara några minuter efter att inverteras, vilket ställer människor med hjärt-kärlsjukdom, glaukom eller högt blodtryck med risk för allvarliga komplikationer från inversion terapi. Rådgör med din läkare om huruvida inversion terapi är rätt för dig.

Typ av Inversion

Det finns tre grundläggande metoder för inversion behandling tillgänglig. Den första är att hänga upphängd på ett horisontellt streck med stövlar som håller dig på plats. Ett annat är att använda en omvänd bord där du får på plats i en normal upprätt sätt och sedan luta bordet tills du antingen helt eller delvis omvänt. En tredje använder en ram som inverterar du på samma sätt som den suspenderade versionen men ger stöd för ryggrad genom att böja höfter och knän.

Välja ett läge invertering behandling beror på din komfort. Den populäraste metoden är en omkastning bord som tillåter dig att låsa din position vid delvis inverterad och ger ett grepp bar eller elektronisk metod för den rätande kroppen när du är klar.

terapeutiska användningsområden

Tänk på att med hjälp av en inversion tabellen inte är bevisat att lindra smärta från degenerativa skiva sjukdomar på lång sikt. Det gör dock hjälpa patienter slappna av spinal muskler och tillåta en viss grad av dekompression liknar en bra sträcka.

Om du är ny på inversion behandling, har en vän hjälpa dig och övervaka dig för de första sessionerna. Begränsa den tid du spenderar inverterad och eventuellt bara göra en partiell inversion tills du justerar att vända upp och ned. Vissa använder inversion tabeller och ramar för att göra en kärna buken träning. Många som gillar den här terapiformen göra detta för dekompression och tillfällig smärtlindring de känner sig efteråt och inte gör mycket mer än hänga avslappnad i några minuter dagligen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.