hårväxt förfaranden

Miljontals män och kvinnor lider av håravfall. Oftast är orsaken genetisk, men stress, sjukdom, medicin och kost kan bidra också. Det finns många alternativ för hårväxt tilläggsprodukt. Välj den bästa beroende på dina behov ekonomi, och preferenser

Rogaine Propecia

Rogaine och Propecia är de enda två FDA-godkända läkemedel för skallighet på grund av genetik.

Rogaine är aktuell och tillämpas på det område på skalpen där skalliga förekommer mest. Hårväxt upplevs av ungefär en av tio användare. Den största fördelen med Rogaine är att det hjälper till att bromsa håravfall.

Propecia är en receptbelagd piller som bara män kan använda för håravfall. Det är inte användbart för kvinnor och kan orsaka fosterskador hos kvinnor som är gravida eller kan bli gravida.

Både Rogaine och Propecia kan endast gälla under den tid när läkemedel används. När behandlingen avbryts kommer resultaten från användningen upphör sannolikt.

hårtransplantation

För den som söker en mer permanent hårväxt alternativet är hårtransplantation tillgänglig. Detta öppenvården förfarande utförs av en kirurg och är användbar för vem som helst som lider av håravfall. En kirurg kommer att ta bort hår från områden i hårbotten som inte har mycket tunnhårig, och transplantation det på områden som innehåller mycket lite hår. Detta skapar en mycket naturlig look eftersom det är ditt hår att ympas. Beroende på graden av skallighet, kan den kräva flera sessioner för att uppnå önskad effekt.

Nackdelen med hårtransplantationer är att det anses kosmetiska och de flesta försäkringar täcker inte kostnaderna. Dessutom kan det bli mycket dyrt: priset kan variera från $ 3. 000 till $ 10. 000

Scalp Minskning

En hårbotten minskning är fördelaktigt för dem som drabbas av håravfall på baksidan eller toppen av huvudet. . Detta förfarande tar bort den del av hårbotten som är tunnhårig och sträcker omgivande hud att fylla kala områden. Vanligtvis är ett lokalbedövningsmedel som används i hårbotten, den kala segmentet tas bort, den omgivande huden lossas, och den del av hårbotten som innehåller hår är samlade och slutna med stygn.

Nackdelen med denna form av operation är att det orsakar smärta och huvudvärk. Den behöver emellertid bara utföras en gång, och det kan också kombineras med andra förfaranden som ympning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.