homeopatiska botemedel för torrhosta

Om du lider av en obekväm torrhosta, flera homeopatiska medel finns för att hjälpa behandla symtom. En torr hosta kan vara resultatet av flera villkor, så det är viktigt att diskutera behandlingen med läkare. Du kan dock hitta befrielse från metoder såsom aromaterapi och örtmediciner

Homeopatiska Rättsmedel

Enligt HPathy. com, en online-resurs för homeopatiska medel, kan torrhosta vara ned av örten belladonna. Används för flera århundraden för en rad olika villkor, belladonna kan hjälpa till att lindra ömhet och ömhet i halsen som orsakas av ditt torrhosta. Ta 50 till 100 mg belladonna blad pulver till lättnad. Hpathy. com föreslår med fosfor tillsammans med belladonna. Medan Belladonna lindrar smärtan, kommer fosfor att lindra halsen ömhet i samband med torrhosta. Fosfor är också till hjälp för hosta som börjar torka, men slutar med slem upphostningar.

Rumex, en flerårig ört, är bra för torr hosta som är förknippad med en kittlande känsla. Det slagsmål retas och ihållande hosta. Det hjälper också lindra fångade slem.

Enligt Örter 2000 är Bryonia en ört som kan hjälpa djup hosta som verkar komma från magen. Bryonia är även bra för hosta som skakar bröstet, huvudvärk orsak, och påverkar andra delar av kroppen medan du hosta.

Innan några homeopatiska medel, kontrollera med tillverkarens särskilda instruktioner, som doseringsanvisningar kan variera från företag till företag, beroende på hur mycket produkten är utspädd.

Andra saker att testa

Förutom homeopati, överväga att prova andra fysiska åtgärder för att lindra dina hosta. Du kan hitta en viss lättnad från aromterapi. Blanda två droppar eukalyptus eterisk olja med två droppar citron olja och 2 msk. av honung. Späd 1 tsk. av denna blandning med ett glas varmt vatten och smutta långsamt. Prova att blanda tre droppar eukalyptusolja och två droppar timjan med 1 tsk. kallpressad vegetabilisk olja. Gnid denna blandning över bröstet och ryggen.

Drick mycket vätska, såsom vatten, juice och buljong. Detta kommer att tunna slem i luftvägarna och lungorna.

Använd en Vaporizer att ge dina luftvägar en del fukt. Om du inte har en förgasare, spendera tid i en ångande, varmt bad eller en dusch med någon overhead fans avstängd.

När ska ringa din läkare

Kontakta din läkare om din hosta är långlivat, håller dig på natten, stör normal, dag-till-dag aktiviteter eller inte blir bättre med homeopatiska eller naturläkemedel. Se även din läkare om din hosta kombineras med andra symptom, såsom feber, ont i öronen, svullna körtlar eller bröstsmärtor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.