hur du tar bort en vårta från min hand

Du kan ta bort en vårta från handen enkelt med hjälp av en over-the-counter vårtan remover. Vårtan remover använder en liten självhäftande dynan som innehåller salicylsyra. Syran bryter ner obligationer i huden som leder till döden av den infekterade vävnaden. Förutom den kemiska behandlingen, förbättrar borttagande av infekterade vävnaden under behandling signifikant effektiviteten i denna metod av vårtan avlägsnas
1.
Tvätta det område som ska behandlas med tvål och varmt vatten. Låt området blöt i ca 15 minuter för att mjuka upp huden.
2.
Ta bort papperet från pad, utsätta limmet. Centrera pad rakt ovanför vårtan och tryck på huden. Se till att alla delar av pad fastna på huden. Om du har problem att få plattan att hålla fast, använda en medicinsk tejp för att fästa det på plats. Byt ut dynan dagligen i 12 veckor.
3.
Ta bort plattan genom att dra bort det i huden. Om du har några problem att ta bort kudden, kan varmt vatten hjälpa till att lossa limmet. Bort häftmassa som fastnar huden med vatten och tvål.
4.
Bort de döda infekterade vävnaden genom att försiktigt lägga fram översta skikten av vårtan bort med nagelfil. Gör detta efter tvätt och blötläggning området innan du tillämpar ny platta varje dag. Detta avlägsnande av infekterad vävnad kommer också att stimulera tillväxten av nya, icke-infekterade huden och påskynda upplösningen av vårtan.
5.
Fortsätt behandlingen tills du inte kan skilja mellan den plats där vårtan var och omgivande hud. Området kan inledningsvis vara deprimerad under nivån för den omgivande huden, men detta är normalt innan vårtan är helt löst.

Tips och varningar


 • Du kan använda en pimpsten i stället för en nagelfil.
 • Läs den litteratur som medföljer vårtan avlägsnas produkten och följ alla riktningar.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.