hur man bygger upp muskler förtvinat

Dina muskler förtvinar när du inte använder dem. Inaktivitet är den överlägset största anledningen till att vi förlorar muskelmassa, inte ålder. Under en presentation för American Diabetes Association, William Evans, Ph. D. , i USDA Human Nutrition Research Center, som det hänvisas till studier som kom fram att idrottare som fortsätter att träna under hela 30-talet, 40 och 50 år, tenderar att hålla sin muskelmassa stabil. Muscle kan också atrofi om du inte får rätt kost, om du tar vissa mediciner, eller är sjuka

handlingsplan


1.
Mer du tränar, desto mer muskler du kommer att bygga och behålla. Enligt Evans, "Vi kan se att de belopp som de har direkt samband med hur mycket tid de tillbringar tränar. " För att bibehålla och bygga muskler är det viktigt att väga träna hela kroppen. När man blir äldre, delta i mindre hjärt och mer styrketräning.
2.
Se till att du äter rätt. Om du inte äter tillräckligt under träningen, kan du bryta ner dina muskler istället för att bygga dem.
3.
Kontrollera med din läkare för att säkerställa att du inte har några sjukdomar muskelförtvining. Om du har en sådan sjukdom, be om råd om hur man bibehålla muskelmassa.
4.
Fråga om elektrisk nervstimulering. Enligt webbplatsen Wisegeek. com, "är denna teknik används ibland för människor instängda i rullstol att hålla sin muskeltonus starka och friska. "
5.
Titta in i nya biokemiska utvecklingen. Enligt en 2009 undersökning av forskare vid University of California-Berkeley, "kritisk biokemiska vägar i samband med den åldrande människans muskler har identifierats. Genom att manipulera dessa vägar, kunde forskarna visa att vrida klockan tillbaka på gamla människans muskler, återställa dess förmåga att reparera och återuppbygga sig själv. "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.