hur man gör en ljusbehandling box för ledsen

Ljusterapi är en ny introduktion till psykisk hälsa samfundet som en potentiell behandling för depression och ED eller Seasonal Affective Disorder. Ljusterapi lådor liknar industriell armaturer du kommer att se i en kontorsbyggnad i taket. Ljuset lyser liknar solljus. Terapisessioner varar vanligen trettio minuter och kan göras under morgontimmarna eller kvällen. Ljusterapi boxar kan köra allt från $ 100,00 och upp till nästan $ 400,00 så det är viktigt att veta att du har en möjlighet att göra din egen ljusterapi låda.
1.
Borra runda hål i plywood som är lagom stora för glödlampor invaggad i ljuset lamphållare att sitta i. Rutan stängs på sidan så framifrån kan du titta in i lådan. Ljuskällorna kommer att sitta vänd mot framsidan. Borra i successivt formation.
2.
Täck insidan med aluminiumfolie. Skär hål för hål du borrats i plywood. Du kan ställa in aluminiumfolie med eller använda lim för att fästa den.
3.
Säkra innerfoder av personerna med silikon eller epoxi.
4.

Ställ plywoodlåda nedåt så att aluminiumfolie är vänd mot marken och du ser de borrade hålen.
5.
Placera glödlampor med hållare i hålen och säkra en gång med epoxi vid behov.
6.
Anslut lökar parallellt med kabeln med hjälp av hållare för en anslutning. När alla lamphållare är anslutna via den kabel som du ansluter i slutet av anslutningen till kontakten.
7.
Ställ lådan på en vinyl eller trägolv och kontakten i ett uttag . Sitt inte mer än tre meter bort från ljusterapi rutan under behandlingen.

tips och varningar


 • köpa mer än du behöver för det ursprungliga projektet och som då var hem förbättring butik. Du skulle uppskatta att ha extra glödlampor och ljus innehavare glödlampa hemma vid felaktig eller trasig objekt.
 • Hantera en bruten fluorescerande lampa med omsorg. Ta ut glödlampan delar från hemmet noggrant. Lysrör innehåller kvicksilver som kan vara farligt
 • Liksom när som helst att göra med elkablar och lampor Följ anvisningarna noggrant och inte får i närheten av vatten
 • .


  Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.