hur man hittar en korsryggen kil stöd

Om du lider ryggont, vare sig nedre eller högre, kan du ha nytta av en ländryggen kudde att stödja din hållning när du sitter. Dessa kuddar är perfekta för kontorsstolar, samt andra platser där man tillbringar mycket tid (soffor, fåtöljer, bilsäten eller stolar mat). Det finns många länd kil kuddar tillgängliga på marknaden, så det kan ta dig lite sökning för att hitta en som passar din kropp och komfort nivå
1.
Sitta i stolen du kommer att köpa kilen stöd för. Detta kommer att bidra till att avgöra hur tjock en lumbala kil du behöver. Vissa stolar har redan inbyggt svankstöd. Medan du sitter i stolen, placera din hand mellan korsryggen och baksidan av stolen. Det är viktigt att inte luta dig framåt när du gör detta, så du kan avgöra hur mycket utrymme du verkligen behöver stöd kil för att täcka. Det kan vara finger-bredd, fist-bredd eller någonstans däremellan.
2.
Gå till ett hem varor och lagra eller säkerhetskopiera specialiteter lagra och titta på de tillgängliga alternativen. Välj en kil som är bredden du önskar. Prova att använda en stol i butiken för att få en uppfattning om hur stödet känns. Du vill inte det trycka in dig framåt, snarare fylla luckan mellan stolen och du.
3.
Se till att kilen är tillräckligt bred för att stödja bredden på hela ryggen. Vissa stöder har en ergonomisk form som går med konturen av din ryggrad. Medan vissa människor njuta av detta, andra föredrar en kudde i stället. Prova båda och avgöra vilken som är bekvämare för dig.

Tips och varningar


 • Du kan hitta många länd kil stödjer online. Även om detta kan ge dig fler alternativ som du hittar i en butik, kommer du inte att kunna testa produkten innan du köper den. I slutändan hamnar du spendera upp mer i försök och misstag än du skulle handla i en butik. Om du vill dra nytta av online-erbjudanden, demo några kilar i en butik innan du beställer ett online. Detta gör att du kan handla klokare.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.