hur man skriver med darrningar i händerna

Darrningar i händerna kan ha en mängd orsaker. Överskott alkoholkonsumtion, Parkinsons sjukdom, sjukdomar i hjärnan, för mycket kaffe eller den normala processen av åldrande är några av de skäl för att du har darrningar i händerna eller utveckla dem någon gång i ditt liv. Eftersom darrningar i händerna störa fin-motorisk koordination, kan skriva vara svårt. Men efter några steg kommer att förse dig med verktyg för att skriva med darrningar i händerna
1.
Köp en ergonomisk ring penna. Detta är en penna med en central ring som passar på ditt pekfinger och stabiliserar din hand. En ring penna håller dig från att släppa pennan när du skriver och minskar behovet av fina koordination. Ring pennor kommer i olika varianter. Ett exempel är Ring-Pen. Notera hur det känns att skriva med en ergonomisk ring penna. Det kan vara att en sådan penna är bra för vissa uppgifter, till exempel anmäler kontroller, men inte bra för andra uppgifter, såsom att skriva brev.
2.
Köp ett vägt ergonomisk penna. Vikten av pennan stabiliserar skrivande handen. Den Pencil Grip är en kedja av viktade ergonomiska skrivredskap.
3.
Använda en dator. Ett tangentbord kan vara mer förlåtande än en penna, på grund av ytan av nycklarna. Dessutom gjorde misstag när du skriver på dator är relativt lätt att åtgärda, medan radering med en penna kan bli problematisk.
4.
Inköp dikteringsprogram. Beroende på graden av din hand tremor och mängden skriver du i din vardag, anser programvara dator diktamen som MacSpeech Dictate, vilket kommer att känna igen din röst och skriv som du talar.
5.

Håll dig uppdaterad med forskning som syftar till att hjälpa människor med darrningar i händerna. Till exempel var den 202C neurolog Michael Linderman forska sätt att översätta rörelse underarmsmusklerna till skriftspråk.
6.
Invent din egen produkt. Efter att ha provat de befintliga verktygen och läsa upp, utarbeta ett verktyg som fungerar bäst för dina behov. Eftersom det finns en stor gemenskap av människor med darrningar i händerna, det kanske inte så svårt som du tror att få din idé tittat på och producerade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.